Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως κάτοχος του Galaxy S, φοβερό μηχάνημα αλλά ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω, δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο. Θέλω να έχει φασόλι, καλή διάρκεια μπαταρίας (να την βγάζουμε δλδ την ημέρα με αναμμένα τα πάντα όλα) εε και μια καμερούλα για να βγάζουμε και καμιά φωτογραφία στους αγρούς, εεε τόσα λεφτά θα δώσουμε να έχει και μια Αλφα ποιότητα στον ήχο γιατί μας αρέσει το σπορ. Αυτά. Οι πιο πολλοι θα σπεύσετε να προτείνετε το s3 αλλά δεν με πολυψήνει προς το παρόν, χωρίς να ξέρω το λόγο. Φχαριστώ!

Δημοσ.

Ως κάτοχος του Galaxy S, φοβερό μηχάνημα αλλά ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω, δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο. Θέλω να έχει φασόλι, καλή διάρκεια μπαταρίας (να την βγάζουμε δλδ την ημέρα με αναμμένα τα πάντα όλα) εε και μια καμερούλα για να βγάζουμε και καμιά φωτογραφία στους αγρούς, εεε τόσα λεφτά θα δώσουμε να έχει και μια Αλφα ποιότητα στον ήχο γιατί μας αρέσει το σπορ. Αυτά. Οι πιο πολλοι θα σπεύσετε να προτείνετε το s3 αλλά δεν με πολυψήνει προς το παρόν, χωρίς να ξέρω το λόγο. Φχαριστώ!

S III ή Note 2. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Δημοσ.

Αν δεν θες να περιμένεις για τυχον ανακοινώσεις του νέου nexus (Google+Lg) που θα γίνουν αυτόν τον μήνα, τότε πήγαινε Galaxy Nexus,S3 η Note 2 με προτίμηση το 1ο.

Το S2,ήδη αποτελεί ξεπερασμένο και καλό θα ταν να το αποφύγεις για να γλυτώσεις και τις σκέψεις "θα πάρει το 4.2?".

Δημοσ.

To note II παραείναι παντόφλα και 2) δεν θέλω να το χειρίζομαι με μπαγκέτα στο χέρι. Κάτι άλλο εκτός από το SIII δεν υπάρχει στην αγορά? Αν καταφέρω να βρώ το galaxy nexus?

Δημοσ.

Ως κάτοχος γαλαξία θεωρώ αναβάθμιση, συσκευή με 4+ πυρήνες όσον αφορά την επεξεργαστική ισχύ.

Θα περίμενα για τον διάδοχο του Galaxy Nexus.

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημοσ.

To note II παραείναι παντόφλα και 2) δεν θέλω να το χειρίζομαι με μπαγκέτα στο χέρι. Κάτι άλλο εκτός από το SIII δεν υπάρχει στην αγορά? Αν καταφέρω να βρώ το galaxy nexus?

Αν ήμουν στην θέση σου,και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το επόμενο nexus τότε Galaxy Nexus.Ξέρεις οτι ήδη έχει 4.1 (Απο τον ιούλιο,όταν το S3 ακόμα επίσημα δε το χει παρει(όχι,αυτό που βγήκε στην πολωνία ήταν BETA)),και οτι με το που βγει το 4.2 θα το πάρεις την ίδια μέρα.Θα γλυτώσεις τις παραξενιές κάθε εταιρίες+άπειρο support απο xda.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παίδες! Η υπομονή είναι αρετή, επομένως θα περιμένω μέχρι τέλους Οκτώβρη για τον διάδοχο του galaxy nexus και ελπίζω να αξίζει η αναμονή.

Δημοσ.

Και το One X είναι αρκετά καλό και σε χαμηλή τιμή για το επίπεδο του.Αν περιμένεις λίγο παραπάνω αξίζουν κατά τη γνώμη μου και τα νέα Lumia με Windors Phone 8

Δημοσ.

ααα οκ γενικά είμαι τελείως άσχετος με τα smarphone...

να ρωτήσω κάτι άσχετο για τις εκδόσεις android, αν κάποιο κινητό έχει μια παλιότερη (πχ 3,1 αν υπάρχει) μπορεί να κάνει αναβάθμιση στην 4,1 (δωρεάν) ή χρειάζεται ξεκλειδώματα και ιστορίες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...