Kotsos87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα θέλω να συνδέσω το λάπτοπ μου με την τηλεόραση μου που είναι λίγο παλιά .... Αυτη διαθέτει υποδοχη VGA ενώ το λάπτοπ hdmi και VGA ... Πρόσφατα δοκίμασα με ένα παλιο καλώδιο VGA που έχω σε έναν σταθερο υπολογιστή του 2000 να το πάρω αυτο το καλώδιο και να το συνδέσω στην τηλεόραση μου με το λάπτοπ .... Με αποτέλεσμα να παλεύω 2 ώρες για να προβάλλω αυτο που είχα στο λάπτοπ στην τηλεόραση και να μην βγάλω άκρη .... Η ερώτηση μου είναι πως μπορω να συνδέσω αυτα τα δυο ώστε να έχω σίγουρα το αποτέλεσμα που θέλω ;;;;
Αλκης K. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 με..VGA .απο το κοντρολ της τηλεορασης πατας κουμπακι ΠΗΓΗ (Source)μεχρι να βγει το PC.
Kotsos87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 με..VGA .απο το κοντρολ της τηλεορασης πατας κουμπακι ΠΗΓΗ (Source)μεχρι να βγει το PC. Αυτο είναι ένα άλλο ερώτημα η τηλεόραση εχει 2πηγες το AV1 που έχω τον αποκοδικοποιητη και το AV2 που είχα με RCA συνδεδεμένο ένα ps2... Έβαλα το VGA στην tv και παταγα το AV2 Kai δεν έδειχνε τίποτα ;;; Τι λάθος κανω ;
Αλκης K. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ΞΕΣΥΝΔΕΣΕ κατι και δοκιμασε.μην εχεις συνδεδεμενα πραγματα σε ολες τις εισοδους της τηλεορασης.επισης δοκιμασε να κατεβασεις την αναλυση του PC ΣΟΥ ωστε να ειναι ιδια με της τηλεορασης
Kotsos87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ΞΕΣΥΝΔΕΣΕ κατι και δοκιμασε.μην εχεις συνδεδεμενα πραγματα σε ολες τις εισοδους της τηλεορασης.επισης δοκιμασε να κατεβασεις την αναλυση του PC ΣΟΥ ωστε να ειναι ιδια με της τηλεορασης Έχω δοκιμάσει επίσης αρκετή ωρα με αποσυνδεδεμένο το ps2 και πάλι τίποτα.... Επίσης πως μπορω να ΔΩ την ανάλυση της tv γιατί είναι παλια και ούτε που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήμουν και μικρός τότε ...
GothmogGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ποια τηλεοραση ακριβώς έχεις! δεν γινεται καπου θα το γραφει το μοντελο πανω!!
whocares Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ποια τηλεοραση ακροβώς έχεις! δεν γινεται καπου θα το γραφω το μοντελο πανω!! Ε αφού το γράφεις δε μας το λες και εμάς; Προφανώς ο φίλος GothmogGr εννοεί θα το γράφει κάπου η τηλεόραση. Συνηθίζεται στην πίσω μεριά σε αυτοκόλλητο με κάποιο barcode.
GothmogGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ποια τηλεοραση ακριβώς έχεις! δεν γινεται καπου θα το γραφει το μοντελο πανω!! :rolleyes:
whocares Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 κάτι έκανες. Είμαι νέος στα forums και με δουλεύεις δε γίνεται
GothmogGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 κάτι έκανες. Είμαι νέος στα forums και με δουλεύεις δε γίνεται :lol:
Kotsos87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 το ακριβες μοντελο της τηλεορασης μου ειναι : LG 20LS1R-ZG
Αλκης K. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 εισαι σιγουρος οτι εχει εισοδο VGA η τηλεοραση???δεν νομιζω οτι μπορεις να συνδεσεις PC σε αυτη την τηλεοραση.ισως με διαφορες πατεντες και ανταπτορες επι ανταπτορων.αλλα και παλι δεν εχει νοημα με αναλυση 640χ480.μαλλον ειναι καιρος να αλλαξις TV.. Y.Γ Τα AV 1 kai AV 2 απο οτι ξερω αφορουν συνδεση σκαρτ για παλιου ειδους συσκευες
GothmogGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αυτη η θύρ απου μοιαζει με dsub στη τηλεόραση σου ΔΕΝ ειναι dsub αλλα θυρα διασύνδεσης για service και ΔΕΝ μπορεις να συνδέσεις υπολογιστή πανω της για να πάρεις εικόνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα