Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω ειναι υπερβολικο. Δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει το android σε μια καμερα αφου καποιος που δινει 600 ευρω για καμερα παιρνει ανετα και ενα κινητο για να εχει GPS, Μουσικη, Παιχνιδια, ενημερωση κλπ. Με 2 λογια μου μυριζει EPIC FAIL!

Εννοείται πως αυτήν την στιγμή δεν έχει νόημα να αγοράσει κανείς μια compact φωτογραφική όταν με 600 ευρώ παίρνει μια dsl-r(και αν θες τόσο πολύ να ανεβάζεις τις φώτος σου στο fb,πάρε ένα καλώδιο otg να την συνδέσεις με το κινητό και να τις ανεβάζεις).

Αυτή η κίνηση θα έχει νόημα,αν οι developers κάνουν τα μαγικά τους βγάζοντας εντυπωσιακές εφαρμογές.Αυτό με συνδιασμό καλύτερες τιμές πιστεύω θα πιάσει αρκετά.Σκέψου φωτογραφική να σου έχει πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας.Τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες θα έπιανε.

Αλλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο,θα περάσει αρκετός καιρός

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται πως αυτήν την στιγμή δεν έχει νόημα να αγοράσει κανείς μια compact φωτογραφική όταν με 600 ευρώ παίρνει μια dsl-r(και αν θες τόσο πολύ να ανεβάζεις τις φώτος σου στο fb,πάρε ένα καλώδιο otg να την συνδέσεις με το κινητό και να τις ανεβάζεις).

Αυτή η κίνηση θα έχει νόημα,αν οι developers κάνουν τα μαγικά τους βγάζοντας εντυπωσιακές εφαρμογές.Αυτό με συνδιασμό καλύτερες τιμές πιστεύω θα πιάσει αρκετά.Σκέψου φωτογραφική να σου έχει πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας.Τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες θα έπιανε.

Αλλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο,θα περάσει αρκετός καιρός

Ουσιαστικα ομως δεν θα προσφερε κατι....

Καλη ιδεα αυτη με το App επεξεργασιας αλλα αν μιλαμε για πιτσιρικια στην ηλικια που θα χειριζονται φωτογραφικη ξερουν ηδη οτι χρειαζονται για να την πειραξουν. Πιο πολυ ειναι για γκατζετ και λιγοτερο χρησιμη.

Αν αυτο στο εδιναν στα χρηματα μιας απλης φωτογραφικης αντε και 100 Ευρω παραπανω λογω οθονης θα συμφωνησουμε οτι θα ηταν ωραια :)

Δημοσ.

Καλό θα ήταν η Samsung να επενδύσει περισσότερο στην έρευνα καλύτερων υλικών κατασκευής για τα προιόντα της παρά σε εντελώς άχρηστα gadgets. Είπαμε να πρωτοτυπήσουν αλλά αυτοί το έχεσαν εντελώς... με άλλα 200 παίρνεις μια entry level dSLR που σε ποιότητα φωτογραφίας θα είναι εκατομμύρια φορές καλύτερη.

Δημοσ.

καλημερα παιδια,διαβιαζω διαβαζω τι λετε εδω και δεν ειδα κανεναν σας να σχολιαζει να λεει για το αν και τι φωτο βγαζει? να σταθουμε στο τομεα αυτο? εξαλλου για το λογο αυτο υπαρχει,απο φωτο λοιπον βγαζει φοβερες φωτο η οχι? υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ να δουμε τι φωτο βγαζει?

εγω αν επαιρνα τετοια μηχανη εκει θα εστιαζα πιο πολυ .

οσο για την τιμη ναι ειναι αλμυρη,με 400 θα ηταν μια χαρα αν βγαζει και φοβερες φωτο! 600 ειναι παρα πολλα!

μια ερωτηση γιατι δε καταλαβα:

τελικα θα ειναι και ...τηλεφωνο? θα δεχεται καρτα sim?

ή οχι ?

(αν ειναι και ..τηλεφωνο ε τοτε χαλαλι τα 600! )

• Super Moderators
Δημοσ.

Είδαμε από κοντά τη συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή στην επίσημη παρουσίαση της Samsung, στο πλαίσιο της IFA 2012.

Προφανώς δεν μπορώ να πω κάτι για την ποιότητα των φωτογραφιών γιατί δεν είμαι ειδικός - μου φάνηκε αρκετά γρήγορη και οι φωτογραφίες της αρκετά ποιοτικές. Παίρνει κάρτα SIM για δεδομένα και μόνο (προφανώς δεν χρησιμοποιείται ως κινητό) και έχει αρκετά μεγάλη LCD οθόνη στο πίσω μέρος για να αξιοποιηθεί το λειτουργικό σύστημα.

Δεν σχολιάζω την ενσωμάτωση Android, αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει η αγορά και ο καιρός. Προσωπικά δεν με συγκινεί, εάν θέλω λειτουργικότητα με διασύνδεση στο internet παίρνω μία Eye-Fi καρτούλα και κάνω τη δουλειά μου.

Αυτό που με ξένισε είναι το μέγεθός της: γκουμούτσα!

Τα χρήματα είναι πάρα πολλά κατά τη γνώμη μου για μία compact. Ο σοβαρός φωτογράφος δεν πρόκειται να "εντυπωσιαστεί" με την ενσωμάτωση Android ούτε με τον compact χαρακτήρα της κάμερας, ο ενθουσιώδης ερασιτέχνης θα προτιμήσει (στο ίδιο εύρος τιμής) μία micro Four Thirds ή αντίστοιχη. Αυτοί που θα πάρουν compact δεν θα δώσουν 600 ευρώ για να πάρουν κάμερα, πολύ περισσότερο όταν το μέγεθός της ξεφεύγει κατά πολύ από τις κλασικές compact.

Τελικά αναρωτιέμαι σε ποιό κοινό απευθύνεται η συγκεκριμένη κάμερα. :)

Αλλά, όπως έγραψα και παραπάνω, ο καιρός και η αγορά θα δείξουν τι παίζεται...

• Like 1
Δημοσ.

Ατυχία.... Μα γιατι να μην ειναι προιον της αππλ για να μπορω να το κραξω ...

Θα το κραξω ετσι κι αλλιως!

Ειναι σοβαροι με τετοια τιμη? Ναι, δεν εχουμε δει συγκριτικα τεστ, αλλα με αυτα τα λεφτα παιρνεις μια Sony NEX που, μπορει να μην εχει αντροιντ, αλλα ειναι απειρα καλυτερη, με ποιοτητα DSLR.

Νομιζω οτι σε λιγο θα χασουμε την μπαλα και στις φωτομηχανες και θα συγκρίνουμε ασχετα πραγματα π.χ ποσους πυρήνες εχουν, αντι για την ποιοτητα της ληψης.

Οπως με τα κινητα που δεν ασχολουμαστε ποτε με ποιοτητα σηματος και ηχου, οπως παλια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...