Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα για εμένα έχει να κάνει με την τιμή.

Το concept της κάμερας δεν είναι άσχημο.

Οι προτάσεις όμως του ανταγωνισμού, σε super-zoom compacts, ακόμα και από την ίδια τη Samsung, χωρίς το Android, είναι 200 ευρώ πιό κάτω στα ίδια χαρακτηριστικά.

Bέβαια στις άλλες προτάσεις απουσιάζει το Wi-fi και Bluetooth, οπότε και αυτό παίζει έναν σημαντικό ρόλο στο κόστος.

Δημοσ.

Απορώ τι καπνίζουν κυριολεκτικά εκεί στην Samsung... Βγάζουν συσκευές χωρίς νόημα... Πείτε μου λίγο την χρησιμότητα την φωτογραφικής αυτής... Αν θέλω κινητό καλό παίρνω smartphone, αν θέλω καλή φωτογραφική μηχανή παίρνω smartphone με καλή κάμερα, αν θέλω κάτι για Portable gaming παίρνω ένα τούμπανο smartphone όπως iPhone. S3 κτλ... Αν θέλω να πάρω μόνο μια τρομερή φωτογραφική υπάρχουν τόσες πολύ πιο καλές επιλογές στα 300-500 ευρώ... Αυτό το πράγμα εδώ γιατί να το πάρω όμως που είναι και πανάκριβο γι'αυτά που προσφέρει; Ή Samsung έχει στερέψει από ιδέες και απλά βγάζει συσκευές για να λέει μόνο ότι βγάζει καινούργια προϊόντα... Είναι ελεεινή η κατάστασή της...

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα βασιζόμουν με τίποτε σε φωτογραφική μηχανή που λειτουργεί με Android. Τα firmwares που φτιάχνονται για τις φωτογραφικές μηχανές έχουν κάποιον λόγο, είναι για τις συγκεκριμένες και μόνο. Είναι πολύ νωρίς για τέτοια γεφυρώματα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι να την κανεις μια φωτογραφικη που οταν αναβαθμιστει δε θα μπορεις να βγαζεις φωτογραφιες στο σκοταδι... Αφου ως γνωστον το jellybean δεν εχει υποστηριξη flash. lol

jb έχω στο κινητό και μου βγάζει ακόμη φώτο με flash λες να έχω ελαττωματικό κινητό? :P :P :P :P

άλλο flash είπανε εσύ άλλο κατάλαβες...... αιδεεεεεεεεεεεεεε ασχετοσύνη πάει με της μπάντες......

είπανε για το adobe flash player ότι δεν θα υποστηρίζεται στο jb αλλά και πάλη δεν είναι πλήρες σωστό καθώς μεν στο makret δεν το έχει αλλά αν πάρεις την apk εφαρμογή και την βάλεις δουλεύει κανονικά

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

άλλο flash είπανε εσύ άλλο κατάλαβες...... αιδεεεεεεεεεεεεεε ασχετοσύνη πάει με της μπάντες......

sarcasm-the-big-bang-theory-8135257-500-281.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Εγω ανυπωμωνω για το οταν βγει το Samsung Galaxy Toilet

ΧΑ! Το έχω εδώ και πολύ καιρό! Τρομερό μηχάνημα αλλά όταν τρώει κολλήματα (είναι συχνά!) τα πετάει όλα έξω! (κοινός κάνει restore σε factory settings)

Και με MP3! http://goo.gl/Hl8XJ

• Like 2
Δημοσ.

Με τα λεφτά αυτα πέρνεις μηχανή με @@δια.Όχι compact.Ακριβά χρεώνουν το android.Αλλά να φανταστώ η τιμή είναι για Ελλάδα....... κάπου άλλου πιο φτηνά

Δημοσ.

με τοσα προτιμώ τον "μικρο ηρωα"

grvcc5251v3rxeh001front.jpg

που ειναι και απο την ιδια αξιοπιστη εταιρία ..... ετσι δεν υπαρχει το δίλημμα με το iphone5 που εχουν μερικοί ,... η απαντηση ειναι "μικρός ήρωας "

gr_VCC5251V3R-XEH_004_Dynamic?$Download-Source$

χαχαχαχαχχα! το όνομα είναι όλα τα λ7!!! πές μου ότι έχει και αντρόιντ για να ποστάρει στο twitter το τι μάζεψε απο το πάτωμα σου!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Προβλέπω σε λίγα χρόνια να μπει και android μίας χρήσεως στο χαρτί υγείας. Όπως κάνεις την ανάγκη σου να πλοηγείσαι και μετά...πέταμα.Αν βγει, το κατοχυρώνω σαν πατέντα.

Δημοσ.

Πανακριβη και ανουσια!!

Με τοσα ευρω χτυπας τουμπανο φωτο.

Κατανταει αηδια η εγκατασταση android σε οτι δουλευει με ρευμα.

Δημοσ.

Δεν θελω να με θεωρησετε fanboy εξαιτιας του avatar μου αλλα πιστευω οτι αν αυτη η "μηχανη" σε αυτα τα λεφτα ειχε πανω το λογοτυπο της Apple, θα επεφτε ΤΡΕΛΟ κραξιμο τωρα... Και δεν δικαιολογω τα προιοντα της Apple σε καμια περιπτωση, αντιθετα νομιζω οτι ειναι οντως υπερτιμημενα να λεμε και του στραβου το δικαιο.

Μάλλον δεν διάβασες τα ποσταρίσματα στο θέμα, ολοι κράζουμε ο καθένας με τον τρόπο του.΅Εσεις με τα μηλαράκια ξεκολήστε !!

Φιλικά.

• Like 1
Δημοσ.

χεχεχε ανυπομονω να βγει και ψηστιερα με android. Να ψηνω τα τοστ μου και παραλληλα να παιζω angry birds

Αν δεν βγαλω την πιστα να καιγοντε τα τοστ :P

Νομιζω ειναι υπερβολικο. Δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει το android σε μια καμερα αφου καποιος που δινει 600 ευρω για καμερα παιρνει ανετα και ενα κινητο για να εχει GPS, Μουσικη, Παιχνιδια, ενημερωση κλπ. Με 2 λογια μου μυριζει EPIC FAIL!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...