Black Demis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τι μπούρδα θεέ μου. Με τα ίδια λ7 θα προτιμούσα να πάρω iPhone. Φαντάσου. και τι σχέση έχει ένα iphone με ψηφιακή? ελπίζω να μην πας να συγκρινεις cameres γιατι θα πέσει γέλιο της αρκούδας εδώ.... είναι μια ψηφιακή φωτογραφική με λειτουργικό android επάνω και χίλια δύο καλούδια που μπορεί να προφέρει αυτό και σε όποιον τα χρειαζεται....
Haldol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ωραία χαρακτηριστικά, αλμυρή η τιμή για compact βέβαια, αλλά...πληρώνεις και το android προφανώς. Δε θα 'πρεπε νομίζω. Για τα χαρακτηριστικά της πάντως η τιμή είναι τραγική.
Black Demis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ποσα megapixel Λεει?? Αισθητήρας 16MP CMOS Φακός 23mm με σύστημα Smart Pro για εύκολη χρήση από αρχάριους 21x οπτικό zoom ISO 100-3200 Λήψη Full HD video 1080p /30fps Οθόνη 4.8” (1280 x 720, 308ppi) Επεξεργαστής quad-core 1.4GHz Φωνητική διαχείριση WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, WiFi Direct, 3G/4G, HSPA+ Έξοδος HDMI, microSD Λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean με TouchWiz UI Πρόσβαση στο Google Play, Maps κλπ. Μπαταρία 1650mAh Διαστάσεις 128.7 x 70.8 x 19.1mm Βάρος 305gr
go.george Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τι να την κανεις μια φωτογραφικη που οταν αναβαθμιστει δε θα μπορεις να βγαζεις φωτογραφιες στο σκοταδι... Αφου ως γνωστον το jellybean δεν εχει υποστηριξη flash. lol
emperor_691 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Έλεος πια...τι άλλο θα δούμε...φωτογραφική wanna be smartphone και με 600€?νέα μόδα αυτό?τι είναι smartcamera δλδ?το έχουν ξεφτιλίσει χωρίς να υπάρχει νόημα,έχουν φτιάξει γκάμα για τον κάθε πικραμένο.Σε λίγο θα πουλάνε κ αυτοκίνητα samsung με android 5... 5
mindtrapper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Θα ήθελα η μπαταρία να κρατάει πάνω από 100 κλικ. Κάτι μου λέει ότι δε θα μου κάνει τη χάρη...
venumis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Άχρηστα καλούδια σε τιμή απο άλλον πλανήτη !! Υπάρχει εστω και ενας που θα κουβαλάει ολόκληρη κουμούτσα που σαν χαρακτηριστικά φωτογραφικής μηχανής δεν εχει και τίποτα να σου πει, και θα πασπατέβει ενα κουτσουρεμένο Jelly Bean ? Για ποιον λόγο ? 600€ ??? Για ποιον ΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ????? 1
aiolos.01 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ακριβή τιμή αλλά απο την άλλη μαζί με τη μηχανή παίρνεις και ενα tablet. Προσωπικά δεν μου αρέσει η ιδέα της android φωτογραφικής. Άλλα πράγματα θέλεις απο ενα smartphone/tablet και άλλα απο μια φωτογραφική. Και τα physical πλήκτρα είναι ενα απο αυτά τα πράγματα.
redcom7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 με τοσα προτιμώ τον "μικρο ηρωα" που ειναι και απο την ιδια αξιοπιστη εταιρία ..... ετσι δεν υπαρχει το δίλημμα με το iphone5 που εχουν μερικοί ,... η απαντηση ειναι "μικρός ήρωας " 1
dj_vts Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δεν θελω να με θεωρησετε fanboy εξαιτιας του avatar μου αλλα πιστευω οτι αν αυτη η "μηχανη" σε αυτα τα λεφτα ειχε πανω το λογοτυπο της Apple, θα επεφτε ΤΡΕΛΟ κραξιμο τωρα... Και δεν δικαιολογω τα προιοντα της Apple σε καμια περιπτωση, αντιθετα νομιζω οτι ειναι οντως υπερτιμημενα να λεμε και του στραβου το δικαιο.
arxaggelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δεν θελω να με θεωρησετε fanboy εξαιτιας του avatar μου αλλα πιστευω οτι αν αυτη η "μηχανη" σε αυτα τα λεφτα ειχε πανω το λογοτυπο της Apple' date=' θα επεφτε ΤΡΕΛΟ κραξιμο τωρα...[/quote'] Έχεις δίκιο, ενώ μέχρι τώρα στο νήμα όλοι είπαμε τα καλύτερα. Όσο για το iP5 που ανέφερα σε πετούμενο ποστ, η σύγκριση ήταν καθαρά οικονομική, ανάμεσα σε αντικείμενα σχεδόν το ίδιο υπερτιμημένα. 3
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Σαν κονσεπτ δεν είναι κακό... περιττό μεν αλλά δεν είναι κακό. Σαν τιμή είναι αλμυρό άλλα όπως κάθε τι μη apple σε λίγο καιρό θα πέσει σε νορμάλ επίπεδα
kalogeros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δεν θελω να με θεωρησετε fanboy εξαιτιας του avatar μου αλλα πιστευω οτι αν αυτη η "μηχανη" σε αυτα τα λεφτα ειχε πανω το λογοτυπο της Apple, θα επεφτε ΤΡΕΛΟ κραξιμο τωρα... Και δεν δικαιολογω τα προιοντα της Apple σε καμια περιπτωση, αντιθετα νομιζω οτι ειναι οντως υπερτιμημενα να λεμε και του στραβου το δικαιο. Επίσης, αν είχε πάνω της το μηλαράκι, τα φανμπόϊς της εταιρίας θα είχαν ήδη κάνει ουρές έξω από τα καταστήματα. Κατά τα άλλα, τα 600 ευρώ τα βρίσκω υπερβολικά. Αν είχε 200-250, ίσως να το σκεφτόμουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα