CaptainHog Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα! σημερα δοκιμασα μια μητρικη χωρις δισκους,καρτα γραφικων.μονο τροφοδοτικο κ τον επεξεργαστη-ψυκτρα.ολα κομπλε.ξεκινησε μια χαρα. Εβαλα λοιπον την μητρικη πανω στο pc συνδεσα τα παντα και πατησα το power button.ολα καλα.φωτακια κ λοιπα μπλιμπλικια δουλεψαν...και καπακι εσβησε.και ξανα αναψε.και ξανα εσβησε.τον εσβησα απο το τροφοδοτικο και εβγαλα μνημες.τα ιδια.εβγαλα δισκους.τα ιδια.εβγαλα καρτα γραφικων.τα ιδια....τι σκατα εκανα?? το συστημα ειναι : gigabyte ga-965p-ds4 c2d 3,00 ghz 1x2gb adata 800 1x1gb geil 800 2x1gb ocz (pc2 8000) gainward gts450 corsair ssd 120 gb force series wd 500 gb coolermaster m520 (520w) corsair h80. οποιος μπορει ας πει καμια ιδεα!!
benign Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα! σημερα δοκιμασα μια μητρικη χωρις δισκους,καρτα γραφικων.μονο τροφοδοτικο κ τον επεξεργαστη-ψυκτρα.ολα κομπλε.ξεκινησε μια χαρα. Με ποιες μνημες δοκιμασες την μητρικη στην αρχη?
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δες πολύ καλά μην ακουμπάει κάπου η μητρική ή να ακουμπάει κάτι στην μητρική και κάνει βραχυκύκλωμα.
CaptainHog Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 benign χωρις μνημες.μονο επεξεργαστη (c2d 2,4ghz) ειχε πανω. elf το μονο που δεν εχω κανει σωστα ειναι οτι δεν εβαλα τις τρεις κατω βιδες της μητρικης γιατι δεν εχω.
benign Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 benign χωρις μνημες.μονο επεξεργαστη (c2d 2,4ghz) ειχε πανω. elf το μονο που δεν εχω κανει σωστα ειναι οτι δεν εβαλα τις τρεις κατω βιδες της μητρικης γιατι δεν εχω. Συγνωμη ,πως ανοιξε η μητρικη και την δοκιμασες χωρις μνημες?
CaptainHog Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ωπα.ειπα μαλακια.πανω ειχε κ την καρτα γραφικων για να εχω εικονα.συγγνωμη.ανοιξε κανονικα.την δοκιμασα μονο για να δω αν αναβει.οχι για αλλο λογο.κ μετα συνδεσα τα δικα μου μεσα στο κουτι.
benign Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Captain ανοιξε η μητρικη χωρις μνημες?Αυτο δεν γινεται.Μηπως ειχες αφησει καποιο dimm και μπερδευτηκες?
baskon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Για ριξε και μια ματια στον επεξεργαστη και στα πινακια της μητρικης αν ειναι οκ.. μηπως εχει στραβωσει κανενα;
CaptainHog Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 βασικα το θεμα μου ειναι οτι αυτη την στιγμη εχω το pc και δεν αναβει κανονικα.οι μνημες που εχει πανω ξερω οτι δουλευουν.ειναι απο,αλλο μηχανημα.τα πινακια δεν τα ειδα....κ ο επεξεργαστης ειναι οκ.κ αυτος απο αλλο μηχανημα που το δουλευα πριν λιγες ωρες. τα πινακια ειναι ολα κομπλε.ολα ισια.
TOTHS-12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 To ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισα με την GA-965P-DS4 που έχω ,όταν η ΑΤΙ άφησε χρόνους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα