Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

σημερα δοκιμασα μια μητρικη χωρις δισκους,καρτα γραφικων.μονο τροφοδοτικο κ τον επεξεργαστη-ψυκτρα.ολα κομπλε.ξεκινησε μια χαρα. Εβαλα λοιπον την μητρικη πανω στο pc συνδεσα τα παντα και πατησα το power button.ολα καλα.φωτακια κ λοιπα μπλιμπλικια δουλεψαν...και καπακι εσβησε.και ξανα αναψε.και ξανα εσβησε.τον εσβησα απο το τροφοδοτικο και εβγαλα μνημες.τα ιδια.εβγαλα δισκους.τα ιδια.εβγαλα καρτα γραφικων.τα ιδια....τι σκατα εκανα??

το συστημα ειναι :

gigabyte ga-965p-ds4

c2d 3,00 ghz

1x2gb adata 800

1x1gb geil 800

2x1gb ocz (pc2 8000)

gainward gts450

corsair ssd 120 gb force series

wd 500 gb

coolermaster m520 (520w)

corsair h80.

οποιος μπορει ας πει καμια ιδεα!!

Δημοσ.

καλησπερα!

σημερα δοκιμασα μια μητρικη χωρις δισκους,καρτα γραφικων.μονο τροφοδοτικο κ τον επεξεργαστη-ψυκτρα.ολα κομπλε.ξεκινησε μια χαρα.

Με ποιες μνημες δοκιμασες την μητρικη στην αρχη?

Δημοσ.

benign χωρις μνημες.μονο επεξεργαστη (c2d 2,4ghz) ειχε πανω.

elf το μονο που δεν εχω κανει σωστα ειναι οτι δεν εβαλα τις τρεις κατω βιδες της μητρικης γιατι δεν εχω.

Δημοσ.

benign χωρις μνημες.μονο επεξεργαστη (c2d 2,4ghz) ειχε πανω.

elf το μονο που δεν εχω κανει σωστα ειναι οτι δεν εβαλα τις τρεις κατω βιδες της μητρικης γιατι δεν εχω.

Συγνωμη ,πως ανοιξε η μητρικη και την δοκιμασες χωρις μνημες?

Δημοσ.

ωπα.ειπα μαλακια.πανω ειχε κ την καρτα γραφικων για να εχω εικονα.συγγνωμη.ανοιξε κανονικα.την δοκιμασα μονο για να δω αν αναβει.οχι για αλλο λογο.κ μετα συνδεσα τα δικα μου μεσα στο κουτι.

Δημοσ.

Για ριξε και μια ματια στον επεξεργαστη και στα πινακια της μητρικης αν ειναι οκ..

μηπως εχει στραβωσει κανενα;

Δημοσ.

βασικα το θεμα μου ειναι οτι αυτη την στιγμη εχω το pc και δεν αναβει κανονικα.οι μνημες που εχει πανω ξερω οτι δουλευουν.ειναι απο,αλλο μηχανημα.τα πινακια δεν τα ειδα....κ ο επεξεργαστης ειναι οκ.κ αυτος απο αλλο μηχανημα που το δουλευα πριν λιγες ωρες.

τα πινακια ειναι ολα κομπλε.ολα ισια.

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...