haristos1991 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα σε ολο το forum.θελω να βαλω στο macbook pro ssd αντι του hhd που εχει εγκατεστημενο.η απορια μου ειναι η εξης??εβλεπα στο πλαισιο διαφορους και ειδα εναν ssd ocz vertex mac edition .πρεπει να βαλω αυτον καλυτερα???ειδα οτι οι ταχυτητες ειναι χαμηλες σε σχεση με αλλους.ευχαριστω
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Όχι να βάλεις τον Vertex 4 που είναι ίσως ο καλύτερος αυτή την στιγμή. Οι ταχύτητες θα είναι έτσι κ αλλιώς μικρότερες ελλείψει sata iii controler.Το Mac edition έχει να κάνει μόνο με το σύστημα που είναι φορμαρισμένος ο δίσκος αν δεν κάνω λάθος.
haristos1991 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 sata 2 εχουνε τα macbook 2011 γιατι δεν το εχω ψαξει....??
neroxiths Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Όλα τα φορητά,μέχρι εκεί φτάνουν. Εγώ πάλι φίλε μου με ένα γρήγορο ψάξιμο στο νετ βρήκα ότι το early 2011 έχει διαυλο sata 6 gb = sata 3 αν δεν κάνω λάθος. Όχι τπτ άλλο αλλά μόλις σήμερα αγόρασα έναν ssd με βάση αυτά. http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1104245 (για το τι έχει το macbook) και http://www.sata-io.org/technology/6Gbdetails.asp (για το δίαυλο).
gk13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ αυτό είδα σήμερα στο δικό μου Macbook pro early 2011,ότι μάλλον υποστηρίζει sata 3. Αφού στο System Information λέει Link speed 6 Gigabit.Ας μας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Sata 3 εχουν τα mbp 2011. To superdrive ειναι σε sata 2 (σε περιπτωση που θελησεις να το αντικαταστησεις με 2ο σκληρο). Σχετικα με τον Vertex 4 (οχι την mac edition,no idea σε τι διαφερει), πριν απο λιγες μερες τον περασα σε ενα mbp mid 2010, δουλευει απροσκοπτα και χωρις προβλημα (sata 2).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα