Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από ένα χρόνο η LG προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τον ανταγωνισμό ρίχνοντας στην μάχη το πρώτο διπύρηνο κινητό. Δυστυχώς όμως εμπορικά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα μιας και το Optimus 2X γρήγορα επισκιάστηκε από κινητά όπως το HTC Sensation και Galaxy SIΙ.

Φέτος λοιπόν αλλάζει τακτική, αφήνει τα kudos για το πρώτο τετραπύρηνο κινητό στις HTC/Samsung και προσπαθεί να αποδείξει μέσα από τα υψηλά specs του τετραπύρηνου επίσης Optimus 4X ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική και στην high end κατηγορία των smartphones.

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση LG Optimus 4X

• Like 1
Δημοσ.

Η LG καλά θα κάνει να ασχοληθεί πρώτα με τα παλιά της μοντέλα τα όποια έχει ξεχάσει να αναβαθμίσει (βλέπε Optimus 2x και λοιπά) όπως έχει υποσχεθεί και μετά να πάει να πουλήσει το 4x στο αγοραστικό κοινό...Μα καλά πια για κορόιδα ψάχνουν?Το θέμα δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής αλλά και το λογισμικό και σύμφωνα με το πόσο ασχολείται με τα high end κινητά της στο λογισμικό,καλά θα κάνει να βάλει τα κινητά της...στο stock της...Γιατί αλλιώς όποιος το πάρει φέτος,του χρόνου θα ξεμείνει στο 4.1 όπως έχουμε ξεμείνει και μεις στο 2.3 εδώ κ καιρό μετά την κυκλοφορία του ice cream sandwich.πολύ μεγάλη απογοήτευση αυτή η εταιρεία...

• Like 8
Δημοσ.

Εγω εχω tο X4 και ειμαι πολυ ικανοποιημένος είναι Πολύ λεπτό είναι Πολύ γρήγορο είναι πολύ όμορφο η μπαταρία κρατάει λογικά και περισσότερο απο το προηγούμενο(sony XperiaS) το οποιο είχε και πλεονεκτήματα ,μεγαλύτερη μνήμη ,καλύτερη οθονη καλύτερη ποιότητα κατασκευής Καλύτερη κάμερα ,αλλα και Αυτό. Εχει μικρότερο βαρος και πάχος καλητερη αυτονομια μου αρεσε ποιο πολυ οσο για την υποστήριξη ,εδω σκευτομαι το LG optimusX2 που εχω να το αφήσω. Και να μην το παω στην 4 οποτε κυκλοφορήσει μην χασω και την βιντεοκληση ,αληθεια γιατί. Δεν υποστηρηζουνε βιντεοκληση μεσο κινητής και αυτο και το sony δεν υποστηρηζανε ξερει κανείς γιατί?

Δημοσ.

Το βιντεο το τραβηξανε απο το ΣΚΑΙ;;; Μονο αυτοι εχουν περιβαλλοντικες ανυσηχιες! :P

Αρε αθανατα γιαννενα,το δασακι ειναι το δασος της δροσιας ετσι λεγεται και το μερος απλα δεν υπαρχει,ειναι μεσα στη πολη και με θεα ολα τα γιανννενα...Οντως το πιο τελειο μερος για να δοκιμασεις hd camera!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...