Antwni Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Θελω ενα προγραμμα που να τρεχει και οταν φτασει ξερω γω ο cpu περιπου 70 βαθμούς να με προειδοποιεί!!!Αυτό το θελω να το χρησιμοποιω οταν παιζω παιχνίδια... Για την gpu εχω βρει το furmark!! Καμιά ιδέα??
antonl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δες το core temp (settings). Το msi afterburner νομίζω πως είναι μόνο για την κάρτα γραφικών.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 σωστα.Βιαστηκα να διαβασω/απαντησω παλι..
Antwni Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Εβαλα το core temp και το ρυθμισα!!! Ρυθμισα την gpu στουσ 70 βαθμούς αλλα δεν κανει κατι να με προειδοποιήσει (και σto furmark και στο afterburner) Ειμαι σε λαπτοπ και δεν ειναι σαν το δεσκτοπ που μπορεις να ρυθμισεις τον επεξεργαστη απο το bios να φτασει σε μια θερμοκρασία και να σε προειδοποιήσει
Antwni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τουλαχιστον υπαρχει κατι (να ρυθμισω δεν ξερω τι) που να εμφανιζεται η θερμοκρασία στα παιχνίδια (οταν παιζω)
antonl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Το MSI Afterburner για την κάρτα γραφικών. Settings->Monitoring και ορίζεις στο menu τι θα φαίνεται στο OSD (On Screen Display) όταν τρέχει κάποια 3d εφαρμογή. Επειδή δε θυμάμαι τι κάρτα έχεις, αν έχεις κάποια παλιότερη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το rivatuner (πρόγονος του MSI Afterburner). Σ αυτό μπορείς να ρυθμίσεις να εμφανίζεται ό,τι θες σε OSD (θερμοκρασία CPU/GPU, FPS, RAM usage, pagefile usage, cpu usage κλπ).
Antwni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειναι για το δεσκτοπ ειναι για το λαπτοπ μ!! Η καρτα ειναι nvidia geforce gt 620m Θα το δοκιμασω σε λιγο αυτο που μου λες...
Antwni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ωραία εβαλα το afterburner και επαιξε!! Στο Rivatuner δεν γινετε να το ρυθμίσω...απο το customize δεν μου εχει την επιλογή,,, Εβαλα το real temp αλλά αυτό δεν δείχνει ε??
paks Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 μπορεις αν θες με το msi οταν ανεβαζει θερμοκρασια στους 70 π.χ. να ρυθμιζεις να ανεβαζει αυτοματα στροφες το ανεμιστηρακι και να το αντιλαμβανεσαι..κομπογιαννιτικος τροπος αλλα κατι ειναι και αυτο..το εκανα και εγω πιο παλια..
antonl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 @^: Αρκεί να ναι αρκετά θορυβώδες το fan της κάρτας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα