stamatinho Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα παιδια,μολις παρελαβα μετα απο παροτρυνση φιλων τα ηχεια απο πλαισιο Logitech S-220 (2.1.Εχω "φαει" πολυ ξενερωμα διοτι το ενα απο τα 2 ηχεια κανει παρασιτα,τα ηχεια τα εχω 2 ωρες.Υπαρχει καποια λυση η καποια ρυθμιση που μπορω να κανω ωστε να σταματησει το προβλημα?Η μητρικη μου αν παιζει ρολο ειναι η gigabyte Z68-MA-D2H-B3 και την εχω 1 χρονο περιπου μαζι με το pc φυσικα.Eλζπιζω να μη μπω στη διαδικασια να ξαναστελνω ηχεια πισω.
discoboyminimal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 δοκιμασε αλλα ηχεια πανω στην θυρα και δοκιμασε και αλλη θυρα γενικοτερα.δοκιμασε αλλη πηγη.αν αλλα ηχεια παιζουν μια χαρα στο pc και τα 220 παιζουν ακομα με παρασιτα και απο αλλη πηγη, τοτε τρεχεις να τ αλλαξεις..
stamatinho Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Το woofer συνδεεται μονο πανω στο pc με το κλασικο ροζ και πρασινο καλωδιο.Τα ηχεια τα 2 ειναι με ενα καλωδιο μαζι και τα συνδεω με πανω στο woofer.Συνδεσα τα παλια μου τα μικρα τα 2.0 και δεν παρατηρησα παρασιτο.Επισης στο ηχειο το προβληματικο το αριστερο που ειπα παραπανω παρατηρω και πιο χαμηλο ηχο.Περασα ξανα τους drivers της καρτας ηχου αλλα παλι τα ιδια.Στη μουσικη και ιδιαιτερα στα ψιλα που λεμε ακουγεται εντονα.Σε ταινια ειναι ανεχτο.
rosgr100 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τα ηχεια ειναι για πεταμα φιλε κου αν κανουν παρασιτα στα ψιλα ειναι με το ενα ποδι...στον ταφο(ετοιμα να καουν.)!
stamatinho Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τα ηχεια ειναι για πεταμα φιλε κου αν κανουν παρασιτα στα ψιλα ειναι με το ενα ποδι...στον ταφο(ετοιμα να καουν.)! Ελπιζω να τα πεταξουν οι ιδιοι τουλαχιστον και να μου τα αντικαταστησουν. ουτε 24ωρο δεν εκλεισαν.
discoboyminimal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 επισης δεν ειναι θεμα driver , αφου ειναι αναλογικη συσκευη μην σκας τζαμπα..ποιο μαγαζι ηταν αληθεια αυτο που σου τα εδωσε? οπα πλαισιο...ειδες αν ηταν σφραφισμενο το κουτι?ειχε σημαδια πανω το προιον?δηλαδη χρησης
stamatinho Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 επισης δεν ειναι θεμα driver , αφου ειναι αναλογικη συσκευη μην σκας τζαμπα..ποιο μαγαζι ηταν αληθεια αυτο που σου τα εδωσε? οπα πλαισιο...ειδες αν ηταν σφραφισμενο το κουτι?ειχε σημαδια πανω το προιον?δηλαδη χρησης Καλησπερα φιλε.Οχι δεν παρατηρησα κατι τετοιο,εντονο τουλαχιστον,καλη ηταν η συσκευασια απ' οσο ειδα,απλα ξενερωσα λιγο στην επικοινωνια που ειχα μαζι τους διοτι μου ειπαν να πληρωσω (μενω σε επαρχια) τα μεταφορικα στο "πηγαινε" 15 ευρω δηλαδη και την αντικατασταση στο "ελα" αλλα 5-10 ευρω,τους λεω ρε παιδια αν ειναι να δωσω 20-25 ευρω για να τα στειλω για service η αντικατασταση περνω καινουρια (23 ευρω). Τη πολιτικη ειναι αυτη που εχουν για της επαρχιες ελεος.Με τα πολλα "κραξιματακια" που εριξα μιλησε με καποιον υπευθυνο εκει και τελικα θα ερθει courier απο εβδομαδα σπιτι μου και θα το παρει με χρεωσει δικη τους.Δηλαδη επρεπε να τους "την πω" για να το κανουν αυτο?
discoboyminimal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 τα ιδια κ εδω,5 λεπτα εξω απο το κεντρο της θεσσαλονικης και θελουν 10-20 ευρω για αντικαταστασεις κλπ..γαμ%$#@! κ αφησε τα..
Aspidas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Απλά επικοινώνησε με logitech και θα σου στείλουν καινούρια σε 10 μέρες.... Χωρίς να πληρώσεις μία και αυτά θα σου πουν να τα στείλεις για ανακύκλωση οπως μου είπαν και μένα με τα Ζ506 που το woofer έτριζε...
stamatinho Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 τα ιδια κ εδω,5 λεπτα εξω απο το κεντρο της θεσσαλονικης και θελουν 10-20 ευρω για αντικαταστασεις κλπ..γαμ%$#@! κ αφησε τα.. Αυτα κανει το μονοπωλειο...μια μερα ομως οταν θα γινουν και αυτοι "e-shop" με ολα αυτα τοτε να δω.Εγω προσωπικα τους εχω αφησει κοντα στο 2χιλιαρο τα τελευταια 2 χρονια..θα το σκεφτω παρααα πολυ για να τους αφησω και 50λεπτο..απο εδω και περα... Απλά επικοινώνησε με logitech και θα σου στείλουν καινούρια σε 10 μέρες.... Χωρίς να πληρώσεις μία και αυτά θα σου πουν να τα στείλεις για ανακύκλωση οπως μου είπαν και μένα με τα Ζ506 που το woofer έτριζε... Yπαρχει τετοια περιπτωσει ενω η εγγυηση ειναι στο πλαισιο?
discoboyminimal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αυτα κανει το μονοπωλειο...μια μερα ομως οταν θα γινουν και αυτοι "e-shop" με ολα αυτα τοτε να δω.Εγω προσωπικα τους εχω αφησει κοντα στο 2χιλιαρο τα τελευταια 2 χρονια..θα το σκεφτω παρααα πολυ για να τους αφησω και 50λεπτο..απο εδω και περα... εγω εχω αφησει στην ακρη eshop multirama plaisio.μικρο-μεσαια μαγαζακια εχω να με εξυπηρετουν πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα