Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια σας για μια σύνθεση ενός υπολογιστή .Το ποσό που διαθέτω για την αγορά είναι γύρω στα 700 ευρώ.Η χρήση του υπολογιστή ειναι περισσότερο για παιχνίδια αλλά και για γενική χρήση.Συνθέση χρειάζομαι μονο στον πύργο (tower) του υπολογιστή και οχι για οθόνη,ποντίκι κλπ.Επίσης δεν χρειάζεται ολα τα κομμάτια να ειναι απο το ίδιο μαγαζί (εκτός σε περιπτώσης που σε μεγάλης αξίας παραγγελίας υπαρχεί σχετική εκτπώση απο το κατάστημα).

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο και τη προσπάθεια σας για την δημίουργια του πύργου.

Περιμένω τις προτάσεις σας .

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε , καλώς σας βρήκα . Ωραίο το άρθρο σου σχετικά χρήσιμα tips για αγόρα καινούργιου Η/Υ.

Σχετικά με τις ερωτήσεις σου , δεν υπάρχει καποίος σκληρός δισκός ή κάποιο dvd-rw. Η οθόνη που έχω ειναι καινούργια τεχνολογίας αλλα δεν μπόρω να σου δώσω παραπάνωπληροφορίες, διότι δεν βρίσκομαι στο σπίτι .Θα σε ενημερώσω αργότερα για τα πλήρης στοιχεία της οθόνης.

Δημοσ.

Μια σύνθεση από mgmanager:post-222162-0-71984300-1349547819_thumb.jpg

Aν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση των 25€ καλώς. Αλλιώς μπορούμε άνετα να κόψουμε! Πιστεύω ότι η κάρτα σε καλύπτει απόλυτα, αλλά αν μπορείς πες μας την ανάλυση της οθόνης σου.

Δημοσ.

Aν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση των 25€ καλώς. Αλλιώς μπορούμε άνετα να κόψουμε! Πιστεύω ότι η κάρτα σε καλύπτει απόλυτα, αλλά αν μπορείς πες μας την ανάλυση της οθόνης σου.

Ευχαριστω φιλε , ωραια η συνθεση σου , τα 25 Ευρω παραπανω δεν ειναι προβλημα...Μπορεις να μου πεις απο πιο μαγαζί ειναι αυτη η τιμη ;

απο εξω θα παιρνες?αμαζον.

Οχι , δεν θα το ήθελα...

Δημοσ.

wtf?γιατι σκληρο δισκο scorpio blue?ελπιζω να το βαλες καταλαθος

Οχ! Έχεις δίκιο :Ρ Εμένα γιατί πήρε caviar blue to μάτι μου; Anyway. Έχω κάνει λάθος εκεί πέρα. Αυτόνήθελα να βάλω!

Η σύνθεση είναι από το κατάστημα mgmanager!

+ένα τραγικό λάθος που παρατήρησα στη μητρική. Σου έχω βάλει λάθος socket. Βάλε αυτήν στη θέση της. Αν σε ενδιαφέρει βέβαια το overclocking, sli & crossfire η χρειάζεσαι raid το ξανασυζητάμε.

Δημοσ.

Παιδια μπορώ να δώσω εώς και 900 ευρω τελικά , αλλα θελω μεσα και τα windows 7 .

Περιμένω για καινουργιές συνθέσεις ...

Δημοσ.

Τα windows ειναι +100€. Πάρε ένα ups με τα ρέστα και είσαι jet. Ειδικά με την οθόνη που έχεις δεν υπάρχει λόγος να πάρεις κάτι καλύτερο. Εκτός κι αν αλλάξεις οθόνη οπότε το συζητάμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...