Προς το περιεχόμενο

Πληκτρολογιο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Paidia sthn ollandia pou eixa paei prosfata se megalo polukatasthma hlektronikwn eidwn ...eida BLUETOOTH keyboard + BLUETOOTH mouse ths microsoft....den kserw an htan malaka sthn afh klp klp (an kai ta dokimasa) alla auto to diafanes mple xrwmataki pou eixan me ekanan na ta agaphsw :P

Kai ta 2 mazi stin timi twn 160e (teliki)

Kai mono h idea oti kinito / plhktrologio / pontiki tha taxa se bluetooth me sunephre (bebaia den eixa lefta ekeini tin stigmi kai dustuxws den ta phra)

Δημοσ.

pantos telika to zhthma enos kalou plhktrologiou apotelei problhma...

synh8ws oi perissoteroi (incl. me) katalhgoume se kana turbo-x plhktrologiaki me liga eyra kai teleiwnei h ypo8esh...

kai se periptwsh pou ayto xalasei h lysh einai aplh: kainourgio turbo-x keyboard!!

pragmatika omws arxizw kai bariemai aythn thn istoria... ena kalo plhktrologio 8a einai akribws h epomenh agora mou. Anarwtiemai an ayta ta xrwmatista plhktrologia pou poulaei to plaisio (blue, grey, black) lene tpt...

toul. ais8htika to mayro leei poly.

ta exei dokimasei kaneis sthn praksh?

Δημοσ.

Άλλη μία ψήφο στο Chicony ΚΒ9810, το πληκτρολογιάκι είναι όλα τα λεφτά. Και σε σχεδιασμό, και σε αίσθηση, με διακριτικά power buttons που κλείνει και ανοίγει το PC αμέσως.

kb-9810s.gif

Δημοσ.

Θα σας πω τη γνωμη μου για τα φτηνά keyboards: σίγουρα, η χαμηλή τιμή δεν συνεπάγεται πάντα και χαμηλή ποιότητα, όμως εγώ που περνώ ατέλειωτες ώρες στον υπολογιστή, προγραμματίζοντας ή γράφοντας κείμενα, πλέον δεν θέλω ούτε να βλέπω keyboard χωρίς στήριγμα για τους καρπούς. Και μόνο που θυμάμαι τους πόνους στα χέρια μου (από έντονο πόνο μέχρι ολικό μούδιασμα) μου αρκεί για να μένω μακρυά από τέτοια keyboards.

Anyway, όταν αποφάσισα να πάρω ποιοτικό keyboard, αγόρασα το MS Multimedia Keyboard, από το οποίο έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Μοναδικό παράπονο είναι ότι για να λειτουργήσουν τα Function Keys (F1,F2..) κανονικά, πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί ένα άλλο πλήκτρο (F-Lock), διαφορετικά τα πλήκτρα κάνουν άλλες -μάλλον ασήμαντες- λειτουργίες. Επίσης, είναι λιγάκι διαφορετική η διάταξη των πλήκτρων, όμως και αυτό είναι θέμα συνήθειας.

Πάμε στα θετικά τώρα; Δεν ξέρω για τα παλιά keyboards της MS, όμως η λέξη "ποιότητα" ταιριάζει σε όλα τα καινούρια της. Με αυτά που έχει περάσει το κακόμοιρο keyboard θα είχα χρειαστεί 4 turbo-x.. Αναλυτικά: 1)μπουνιές (δυνατές..) σε στιγμές εκνευρισμού :shock: , 2) Μισό ποτήρι φραπέ, όλο μέσα στο keyboard (2 φορές), 3) Ολόκληρο ποτήρι νερού (!!) πάνω στο keyboard, σε βαθμό που τα νερά περνούσαν μέσα από τα πλήκτρα και έτρεχαν από κάτω..

Το απίθανο είναι ότι ακόμη και όταν το keyb "δέχθηκε" ολόκληρο ποτήρι νερού, συνέχισε να λειτουργεί χωρίς καλά καλά να το στεγνώσω.. Αντίστοιχη περίπτωση που ξέρω, σε Logitech, χρειάστηκε να τοποθετηθεί για 2 ημέρες στον ήλιο η πλακέτα του, για να επανέλθει το keyboard..

Αυτά :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...