Προς το περιεχόμενο

Πληκτρολογιο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα για πρωτη φορα Laptop (IBM 770Z) και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος ...Μου εκανε εντυπωση το πολυ καλο του πληκτρολογιο.Μαλακα πληκτρα και αμμεση αποκριση.Εχω στο desktop pc ενα καλο πληκτρολογιοα της Microsoft αλλα δεν εχει καμμια σχεση με αυτο του Laptop...Ξερετε αν υπαρχει στην αγορα κατι παρομοιο σε πληκτρολογιο με αυτο του Laptop???Ευχαριστω πολυ. :D :D :D

Δημοσ.

Η ΙΒΜ, αν δεν κάνω λάθος, δεν πουλάει σκέτα πληκτρολόγια, αλλά ακόμα και να έβρισκες κάποιο, δε σημαίνει ότι θα είχε την ίδια αίσθηση με αυτό το συγκεκριμένο του Laptop.

Μπορείς πάντως να δοκιμάσεις σε μαγαζιά διάφορα πληκτρολόγια και να βρεις κάποιο που να έχει ίδια (ή έστω παρόμοια) αίσθηση με αυτό του Laptop.

8) 8) 8)

Δημοσ.

Πλακα πλακα μηπως ξερει κανενας καμια μαρκα που να εχει οσο το δυνατον αθορυβα πληκτρολογια? Γενικα αν ξερει κανεις καμια πραγματικα ΚΑΛΗ μαρκα στα πληκτρολογια ασχετος κοστους... ας ενημερωσει.

Εχω και εγω ενα απο τα δηθεν καλα της Microsoft (natural pro).... απο τα χειροτερα keybs που ειχα ποτε :( Eχει αισχρη αισθηση στο πατημα των πληκτρων....

Δημοσ.

Για ρίχτε καμιά ματιά στα Logitech, τη θεωρώ καλή μάρκα.

Πληκτρολόγιο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά χρησιμοποιώ ακόμη ένα Logitech mouse του 1996, το οποίο έχει αποδειχτεί σκυλί (λειτουργεί ομαλά ακόμα κι όταν έχει πιάσει βρωμιά και χνούδια στα ρολλεράκια του).

8) 8) 8)

Δημοσ.

Πραγματικα ρε παιδια ενα καλο πληκτρολοιο ειναι μεγαλη ιστορια οπως και ενα καλο ποντικι.Ποντικι εχω ενα οπτικο της MS και ειμαι ικανοποιημενος αλλα απο πληκτρολογιο ...αστα να πανε!!! :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Για ρίχτε καμιά ματιά στα Logitech' date=' τη θεωρώ καλή μάρκα.

Πληκτρολόγιο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά χρησιμοποιώ ακόμη ένα Logitech mouse του 1996, το οποίο έχει αποδειχτεί σκυλί (λειτουργεί ομαλά ακόμα κι όταν έχει πιάσει βρωμιά και χνούδια στα ρολλεράκια του).

8) 8) 8)[/quote']

Johnnie, το βρηκες.... ειπες την λεξη κλειδι... Logitech! :lol: Ρε Johnnie... ειπαμε για κατι σημαντικα καλυτερο απο αυτα τα made in china! H αξιοπιστια δεν ειναι το ζητημα, αλλα το πως πατιεται, τι διαδρομη εχει τα πληκτρο, η σκληροτητα, ο θορυβος κλπ κλπ....

Βασικα, ειχα και ενα Cherry πληκτρολογιο μεχρι πριν λιγους μηνες που ηταν σαφως ανωτερο στην αισθηση απο το Microcrap... αλλα δυστυχως μου κοπηκε σε ατυχημα το καλωδιο του...

Χμμμ, Γιαννη (πλατανο) ξερεις τι σκεφτηκα... το πληκτρολογιο της Apple! Θα ρωτησω να μαθω τι λεει, γιατι συνηθως βγαζουνε ποιοτικα προιοντα...

Δημοσ.
Χμμμ, Γιαννη (πλατανο) ξερεις τι σκεφτηκα... το πληκτρολογιο της Apple! Θα ρωτησω να μαθω τι λεει, γιατι συνηθως βγαζουνε ποιοτικα προιοντα...

Σε ευχαριστω φιλε μου...Ισως για καποιους να φαινεται αστειο αλλα ενα καλο πληκτρολογιο ειναι σημαντικο για μενα....Οπως και να το κανουμε μαζι με το mouse παραμενει το κυριο μεσο επικοινωνιας με το pc μας.... :D :D :D

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο τις Apple δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Είναι όντως ποιοτικότερο απο όλα αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά για τα pc. Βέβαια και η τιμή του είναι αρκετά πιο πάνω απο ένα απλό πληκτρολόγιο για pc. Αυτό που δέν ξέρω, είναι άν μπορεί να δουλέψει στο pc. Την Δευτέρα που θα πάω στην δουλειά, θα δοκιμάσω να το βάλω σε pc και θα σας πώ. :)

Δημοσ.

Chrisace, ναι... ειχα βρει την Windows εκδοση του Apple κeyboard στο http://www.overclockers.co.uk αλλα τωρα δεν το βρισκω :( Nαι ειναι ακριβο... αλλα και το Microsoft που εχω τωρα το πηρα 19 χιλιαρικα (τα ιδια κανει και το μηλο) και ειναι και μαπα...

Δημοσ.

Η microsoft με τα windows προσπάθησε να κάνει μιά (πολύ κακή αποδεδειγμένα) απομίμηση του MacOS. Tο μόνο που κατάφερε είναι να γλυτώσει στο παραπέντε απο τα δικαστήρια που την έσερνε η Apple.

Στα πληκτρολόγια λοιπόν η microsoft κατάφερε πάλι να κάνει το ίδιο. Να φτιάξει πληκτρολόγια με εμφανές επιρροές απο τα πληκτρολόγια της Apple.

Θυμάστε βέβαια τις 2 usb θύρες που είχε βάλει σε κάποια απο τα "προιόντα" της. Στα πληκτρολόγια των pc, θα έχετε προσέξει βέβαια και τα 2 πλήκτρα με το σήμα των windows. Δέν σας θυμίζει λίγο τα αντοίστηχα πλήκτρα τις Apple με σήμα το μήλο? :shock:

Οπότε τα πληκτρολόγια τις microsoft δεν τα βάζω στο ίδιο καζάνι με τα άλλα. Είναι εκτός συναγωνισμού γιατί είναι απαράδεκτα.

Εγώ προτειμώ τα noname, που κοστίζουν και ελάχιστα και την ίδια ποιότητα σχεδόν, έχουν με τα αντοίστιχα τις microsoft.

Αλήθεια στα καινούργια σχετικά πληκτρολόγια τις microsoft, που είναι οι Ελληνικοί χαρακτήρες? :X

Δημοσ.

Παιδιά διαφωνώ μαζί σας. Έχω το Microsoft Natural Keyboard (το απλό -σπαστό - αγορασμένο προ 3ετίας ) το οποίο με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Δεν μπορώ να δουλέψω σε άλλο όχι σπαστό πληκτρολόγιο. Είναι ότι καλύτερο για τους καρπούς μου. Έβγαλα το μισό Πολυτεχνείο πάνω από αυτό το πληκτρολόγιο!!!!Και αν έβρισκα ένα Office Keyboard σπαστό (με ροδέλα κλπ) το τσίμπαγα επιτόπου.

Όσον αφορά τα ποντίκια εδώ συμφωνούμε.Μόνο Microsoft!!!

Δημοσ.

prosopika exo meinei apolita ikanopoiimenos apo ta proionta tis logitech (pliktrologio+pontiki),toso palia pou ta eixa se kalodio oso kai tora pou ta exo wireless.

grigas i logitech exei bgalei tora teleftea ena pliktrologio me teleia ergonomia gia tous karpous,kai apithani aisthisi patimatos pliktron.

prosopika otan eixa dokimasei proionta tis microsoft (isos eftaigan ta win98) eixa provlimata me blue death,kolimata klp klp.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

apo keyboards proteinw to chicony kb9810 ,me exei bolepsei k me exei pwrwsei idiws me to gegonos oti ta F-keys einai mikra k gia thn akribeia ta misa apo ta kanonika.+ to oti exei megalo enter pou einai h adunamia mou.Sxetika me to keyboard exw omws mia erwthsh,mhpws uparxei kapoios tropos na balw ligo fws sto keyboard mou?Kapoioi fwsforizontes markadoroi h kapoio neon light?akouw protaseis.

Exw kanei mia ereuna k exw dei ena keyboard pou exei backlit k erxetai paketo me ena mouse,an to exei dokimasei kaneis as pei thn empeiria tou.

Bebaia einai ligo asxeto sto topic alla 8a to rwthsw gia na mh jekinhsw allo 8ema k den briskw an exei suzhth8ei kiolas,me to windowsupdate ti ginetai?giati pleon de mporoume na mpoume?Exoun balei profanws authentication sta keys k de pernoun ta peiratika alla rwtaw an exei bre8ei lush!!!!!!

:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...