Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήγα σήμερα να κάνω εγγραφή σε bwin kai bet365 με ate-net debit αλλά δεν γινόταν αποδεκτή. Ρώτησα στη bet365 και μου είπαν πως κάποιες κάρτες της αγροτικης τραπεζας με αριθμούς που ξεκινάναμε απο 40 δεν τους δέχονται!! Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο εδω μέσα?

Δημοσ.

Παιδιά πήγα σήμερα να κάνω εγγραφή σε bwin kai bet365 με ate-net debit αλλά δεν γινόταν αποδεκτή. Ρώτησα στη bet365 και μου είπαν πως κάποιες κάρτες της αγροτικης τραπεζας με αριθμούς που ξεκινάναμε απο 40 δεν τους δέχονται!! Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο εδω μέσα?

Φτιαξε SKRILL :) (paypal του στοιχηματος)

Δημοσ.

φιλαράκι πρώτη φορά το ακούω , πάντως κατα τη γνώμη μου η καλύτερη κάρτα για

online συναλλαγές είναι η χρεωστική της Πειραιώς.. δε θα σου δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα!

Δημοσ.

Για τη κάρτα paysafe τι λέτε?

Μακρια.... παλι λογαριασμους κ χαζα θελει..

Αφου καρτα τοτε ανοιγεις SKRILL και τελος.

(ειμαστε κ offtopic)

Δημοσ.

Κερδίζοντας κάποιο ποσό θα γίνει κατάθεση στο skrill μου, έτσι? όταν θα θελήσω να κάνω ανάληψη απο που θα τη κάνω?

Δημοσ.

ναι ετσι θα κανω!!!!

Να βρείς κάτι που να σου αρέσει .. είναι η συνταγή της επιτυχίας! :-D

ναι!!ετσι θα κανω!!!! εσυ τι γινεται με τα ερωτηματολογια???? μαζευεις???

ΑΝΤΕ ΚΟΣΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!! :-D :-D :-D

Δημοσ.

Δες λιγο εδω

http://123pame.net/mb.htm

και αν θελεις σε κατατοπιζω μεσω PM ή SKYPE

Άνοιξα scrill δηλώνοντας τη χρεωστική της ATE αλλά τζίφος. Και πάλι δεν γίνεται αποδεκτή η κάρτα. Μάλλον η μόνη λύση είναι για χρεωστική απο Πειραιώς.

Δημοσ.

Άνοιξα scrill δηλώνοντας τη χρεωστική της ATE αλλά τζίφος. Και πάλι δεν γίνεται αποδεκτή η κάρτα. Μάλλον η μόνη λύση είναι για χρεωστική απο Πειραιώς.

Αν θελεις στειλε μου PM ή ελα στο chat (www.123pame.net) επιδει εχουμε αρκετους με στοιχημα.. ξερουν και μπορουν να σε βοιθησουν. Εγω πχ εχω ALPHABANK χρεωστικη (χωρις καμια προμιθεια για καταθεση αναληψη) και την παιρνει κανονικα.

Τελος παρε ενα τηλ στην τραπεζα σου και πες τους να στην ξεμπλοκαρουν για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Μερικες τραπεζες (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ) ενω εχεις καρτα εχουν φραγη για ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!! (ουγκ.. 90s)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...