lucard1985 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Να βρείς κάτι που να σου αρέσει .. είναι η συνταγή της επιτυχίας!
neggo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά πήγα σήμερα να κάνω εγγραφή σε bwin kai bet365 με ate-net debit αλλά δεν γινόταν αποδεκτή. Ρώτησα στη bet365 και μου είπαν πως κάποιες κάρτες της αγροτικης τραπεζας με αριθμούς που ξεκινάναμε απο 40 δεν τους δέχονται!! Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο εδω μέσα?
newtech Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά πήγα σήμερα να κάνω εγγραφή σε bwin kai bet365 με ate-net debit αλλά δεν γινόταν αποδεκτή. Ρώτησα στη bet365 και μου είπαν πως κάποιες κάρτες της αγροτικης τραπεζας με αριθμούς που ξεκινάναμε απο 40 δεν τους δέχονται!! Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο εδω μέσα? Φτιαξε SKRILL (paypal του στοιχηματος)
lucard1985 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 φιλαράκι πρώτη φορά το ακούω , πάντως κατα τη γνώμη μου η καλύτερη κάρτα για online συναλλαγές είναι η χρεωστική της Πειραιώς.. δε θα σου δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα!
lucard1985 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 αν θέλεις δοκίμασε και το skrill moneybookers (να γραφτείς) που είναι σαν το paypal και εγγυάται τις συναλλαγές σου.
newtech Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Για τη κάρτα paysafe τι λέτε? Μακρια.... παλι λογαριασμους κ χαζα θελει.. Αφου καρτα τοτε ανοιγεις SKRILL και τελος. (ειμαστε κ offtopic)
neggo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Κερδίζοντας κάποιο ποσό θα γίνει κατάθεση στο skrill μου, έτσι? όταν θα θελήσω να κάνω ανάληψη απο που θα τη κάνω?
lucard1985 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ναι , το skrill ειναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι.
newtech Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Κερδίζοντας κάποιο ποσό θα γίνει κατάθεση στο skrill μου, έτσι? όταν θα θελήσω να κάνω ανάληψη απο που θα τη κάνω? Δες λιγο εδω http://123pame.net/mb.htm και αν θελεις σε κατατοπιζω μεσω PM ή SKYPE
georgianna Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ναι ετσι θα κανω!!!! Να βρείς κάτι που να σου αρέσει .. είναι η συνταγή της επιτυχίας! ναι!!ετσι θα κανω!!!! εσυ τι γινεται με τα ερωτηματολογια???? μαζευεις??? ΑΝΤΕ ΚΟΣΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!! :-D
neggo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δες λιγο εδω http://123pame.net/mb.htm και αν θελεις σε κατατοπιζω μεσω PM ή SKYPE Άνοιξα scrill δηλώνοντας τη χρεωστική της ATE αλλά τζίφος. Και πάλι δεν γίνεται αποδεκτή η κάρτα. Μάλλον η μόνη λύση είναι για χρεωστική απο Πειραιώς.
lucard1985 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 μαζεύω σιγά σιγά και σταθερά .. χρειάζομαι πολλά ακόμα όμως!!
newtech Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Άνοιξα scrill δηλώνοντας τη χρεωστική της ATE αλλά τζίφος. Και πάλι δεν γίνεται αποδεκτή η κάρτα. Μάλλον η μόνη λύση είναι για χρεωστική απο Πειραιώς. Αν θελεις στειλε μου PM ή ελα στο chat (www.123pame.net) επιδει εχουμε αρκετους με στοιχημα.. ξερουν και μπορουν να σε βοιθησουν. Εγω πχ εχω ALPHABANK χρεωστικη (χωρις καμια προμιθεια για καταθεση αναληψη) και την παιρνει κανονικα. Τελος παρε ενα τηλ στην τραπεζα σου και πες τους να στην ξεμπλοκαρουν για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Μερικες τραπεζες (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ) ενω εχεις καρτα εχουν φραγη για ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!! (ουγκ.. 90s)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα