newtech Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Θελουμε μετα να μας ποσταρεις τα αποτελεσματα!!! 1
mike299 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 +1 από μένα. Συμφωνώ με το newtech. Έχω απορία για τα αποτελέσματα. Ειδικά την σχέση internet/ΟΠΑΠ και ετήσιο εισόδημα/μηνιαίο στοιχηματισμο. 1
newtech Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 +1 από μένα. Συμφωνώ με το newtech. Έχω απορία για τα αποτελέσματα. Ειδικά την σχέση internet/ΟΠΑΠ και ετήσιο εισόδημα/μηνιαίο στοιχηματισμο. Το θεμα ειναι ποσο ασχολειτε ο καθενας και αν το εχει για χαβα. Εγω πχ Ελλαδα οταν ημουν το πολυ 3€ να παιξω ενω online 20-50€ ανα στοιχημα Τωρα ειμαι εξω αρα οπαπ ΓΙΟΚ 1
CROM271 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Το εκανα και εγω. Δυσκολευτηκα τι να βαλω στην ερωτηση ποιο ειναι το μεσο μηνιαιο ποσο που παιζω στοιχημα και σιγουρα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο του τι παιζω γιατι το εβαλα στην τυχη ουσιαστικα. Ο λογος ειναι γιατι ειναι πολυ δυσκολο να το υπολογισω. Μπορει αρκετους μηνες να παιζω ψιλοποσα. Καποιους μηνες αν εχω κερδισει καποιο μεγαλο ποσο θα αυξησω κατα πολυ τα πονταρισματα. Τωρα π.χ. παιζω 10-50 ευρω. Σε καποιες περιοδους εχει τυχει να εχω στους online λογαριασμους πανω απο 4000 ευρω και τοτε τα πονταρισματα ηταν πολλες φορες πολλαπλασια. +1 να βαλεις τα αποτελεσματα. 1
lucard1985 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Eυχαριστώ παλικάρια ! Οταν τελείωσω με την έρευνα θα δημοσιεύσω εδώ τα αποτελέσματα
lucard1985 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 βοηθάτε παλικάρια γιατί χανόμαστε!!!
Belial Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Απάντησα κι εγώ, καλή επιτυχία με την εργασία. Sent from my iPhone using Insomnia
georgianna Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 +1 απαντηση και απο μενα!!!! ελπιζω να μαζεψεις οσα περισσοτερα μπορεις!!! τι θεμα εχει η εργασια σου και γιατι διαλεξες να παρεις αυτο το θεμα?(ειμαι και γω τελευταιο ετος στη σχολη μου και πρεπει να διαλεξω θεμα πτυχιακης......) οταν τα μαζεψεις να μας ενημερωσεις με τα αποτελεσματα!!! α!!! λιγοτερο απο 3 λεπτα εκανα να απαντησω!!!
lucard1985 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 H διπλωματική μου έχει να κάνει με το οnline betting , κάτι με το οποίο ασχολούμαι συχνα Πάλι καλά που με βοηθάτε και εσείς να μαζέψω τα ερωτηματολόγια ..!! Καλή επιλογή πτυχιακής σου εύχομαι! 1
georgianna Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 H διπλωματική μου έχει να κάνει με το οnline betting , κάτι με το οποίο ασχολούμαι συχνα Πάλι καλά που με βοηθάτε και εσείς να μαζέψω τα ερωτηματολόγια ..!! Καλή επιλογή πτυχιακής σου εύχομαι! δεν μου πηρε και πολυ χρονο!! χαρα μου!! ελπιζω να μαζεψεις οσο πιο γρηγορα τα ερωτηματολογια που ζητας!!! ευχαριστω πολυ!!! αν και δυσκολευομαι να βρω θεμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα