georgianna Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 εστειλα και εγώ, να τελειώνεις σιγά-σιγά. απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄ αυτί !
lucard1985 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄ αυτί !
lucard1985 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Για όσους παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ , κατι χρήσιμο : Απο 5 Δεκεμβρίου θα φορολογούνται τα κέρδη σας μέσω διαδικτυακού στοιχήματος και τζόγου (ποκερ πχ) με 10% απο το Κράτος σύμφωνα με το νεο Νομο περί στοιχηματικού τζόγου. Το κράτος φροντίζει για μας , για να κόψουμε το στοίχημα
georgianna Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Για όσους παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ , κατι χρήσιμο : Απο 5 Δεκεμβρίου θα φορολογούνται τα κέρδη σας μέσω διαδικτυακού στοιχήματος και τζόγου (ποκερ πχ) με 10% απο το Κράτος σύμφωνα με το νεο Νομο περί στοιχηματικού τζόγου. Το κράτος φροντίζει για μας , για να κόψουμε το στοίχημα ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????? ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ?? ΤΟ ΚΙΝΟ???? ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΛΔ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Για όσους παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ , κατι χρήσιμο : Απο 5 Δεκεμβρίου θα φορολογούνται τα κέρδη σας μέσω διαδικτυακού στοιχήματος και τζόγου (ποκερ πχ) με 10% απο το Κράτος σύμφωνα με το νεο Νομο περί στοιχηματικού τζόγου. Το κράτος φροντίζει για μας , για να κόψουμε το στοίχημα Δεν ειναι ακριβως ετσι φιλε μου.. ακομα εχει διαφορες τροπολογιες Αναμονή
dreaming123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Το έκανα και εγω μπάς και είσαι γουρλής και φύγω απο το κουβά....xaxa 1
georgianna Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Το έκανα και εγω μπάς και είσαι γουρλής και φύγω απο το κουβά....xaxa τελικα εφυγες η ακομα...ΚΟΥΒΑ???
dreaming123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Georgianna μπα μόνιμη κατοικία και περιμένω και το χαράτσι....xaxaxa http://www.youtube.com/watch?v=JFD9X1BUf_U 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα