nikosxania Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα.μερες τωρα απορω εαν εχει κανεις αλλο το ιδιο προβλημα με εμενα.εχω αυτα τα ηχεια LOGITECH X-530 και μου πεζουν τα 2 εμπρος και δεξιο δυνατα και τα αλλα 3 πεζουν χαμηλα.Εχω προγραμμα soundmax και ειναι ρυθμισμενα στα 5.1.Οποιος αλλος ξερει τι να φτεει παρακαλω ας επικοινωνησει.ευχαριστω.
HALF EVIL Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τα είχα και εγώ κάποτε και είναι όντως έτσι. Από τον πίνακα ελέγχου στην επιλογή των ηχείων αν θυμάμαι καλά στην καρτέλα εξισορόπηση χαμηλώνεις λίγο την ένταση στο κεντρικό και τα δύο μπροστά και αυξάνεις την ένταση στα δύο πίσω. Αυτά βέβαια για παιχνίδια και ταινίες. Για μουσική καλά κάνουν και δεν ακούγονται τα πίσω. Η μουσική δεν είναι φτιαγμένη για 5.1 αλλά για 2.0 ή 2.1
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 τα εχεις βαλει με κανα περιεργο εφφε dolby pro logic?
nikosxania Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 φιλε μου εαν τα χαμηλωσω τα μπροστινα ισα ισα ακουγονται.οχι δεν εχω βαλει τιποτα..
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 για κανε το τεστ της καρτας ηχου. ακουγονται ολα με τη σειρα που πρεπει?
nikosxania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ναι μια χαρα ακουγονται ολα πεζουν το καθενα στην θεση του.
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 βαλε ενα τραγουδι στο youtube τα πισω παιζουν λιγο η καθολου?
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 περιεργο. δοκιμασε να περασεις τους τελευταιους drivers.
nikosxania Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 φιλε μου δυστιχως δεν υπαρχει πιο νεα εκδοση εχω την 6.0..
Aspidas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 aimp3 και βάλε μουσική που έχεις στο pc σου να ακούσεις. Το aimp3 είναι δωρεάν http://www.aimp2.us/aimp3-download.php . Καλή ακρόαση φίλε μου... 1
deathclocker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εξαιρετικος ο player που προτεινε ο ασπιδας.! Κατεβασε την τελευταια εκδοση (3,20) beta γιατι η κανονικη τελευταια(3,10) κολλαγε στο φορτωμα των κομματιων στη βιβλιοθηκη.
nikosxania Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 δυστιχως και μκε αυτο το προγραμμα τα ιδια πεζει...2,1
Ntinaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ειναι απολυτα φυσιολογικο να παιζουν μονο τα 2.
Aspidas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ειναι απολυτα φυσιολογικο να παιζουν μονο τα 2. Με το AIMP3 ΔΕΝ είναι όμως. Κάτι άλλο φταίει, αν κάνει unistall και ξανά install τους drrivers ήχου ίσως να λυθεί το πρόβλημα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα