Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιος φιλε μου ευχαριστω. Τελικα κατεληξα στα πρωτα που παρεθεσα απο ebay για να γλυτωσω αυτα τα 10 περιπου ευρω καθως και τα fatality θα κανουν περιπου μια εβδομαδα να μου ερθουν απ'οτι μου ειπαν απο το καταστημα.

Ελπιζω να ειναι οκ. Οταν τα παραλαβω θα ενημερωσω για εντυπωσεις/επιδοσεις.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Ωραιος φιλε μου ευχαριστω. Τελικα κατεληξα στα πρωτα που παρεθεσα απο ebay για να γλυτωσω αυτα τα 10 περιπου ευρω καθως και τα fatality θα κανουν περιπου μια εβδομαδα να μου ερθουν απ'οτι μου ειπαν απο το καταστημα.

Ελπιζω να ειναι οκ. Οταν τα παραλαβω θα ενημερωσω για εντυπωσεις/επιδοσεις.

Ευχαριστω πολυ.

Ναι αυτό με την αναμονή είναι λίγο ένα θεματάκι, ξέχασα να το αναφέρω. Και εγώ μια βδομαδούλα περίμενα για να τα πάρω, αλλα εντάξει, για την τιμή που τα έχει το pc1 αξίζει η μία βδομάδα αναμονή για κάτι που θα χρησιμοποιείς τα επόμενα χρόνια...

Δημοσ.

Αν παντως δεν κανω δουλεια με αυτα που παρειγγειλα θα το σπρωξω κανενα 15 - 20 ευρω και θα παρω τα αλλα.

Θα αργησουν να μου ερθουν επειδη ειμαι Κρητη.

Να σε ρωτησω, το μικροφωνο δεν ειναι ενοχλητικο σε αυτο το σημειο? Υπαρχει δυνατοτητα να το γυρισεις προς τα πανω ετσι ωστε να μην ειναι στο προσωπο συνεχεια ??

Thanks. :D

Δημοσ.

Είναι αποσπώμενο το μικρόφωνο... Όποτε θες το βγάζεις τελείως και μπενοβγαίνει πολύ εύκολα... αλλά ακόμα και αν βαριέσαι να το μπενοβγάζεις το πας με το χέρι λίγο πάνω αριστερά να μη σε ενοχλεί με μέτρο και όλα κομπλέ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...