TEOKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εγω σε με τον 2500k και με την H80 εχω 32-38 σε stock και το πολυ 60-62 σε full load, καλα ειμαι?? Sent from my iPod touch using Insomnia Ανάλογα το load. Για τρέξε ενα linx με avx να δουμε πόσο πάει.(από περιεργεια γιατί έχω το ιδιο setup)
Hyphen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 το ετρεξα το linx με avx αλλα δεν μου βγαζει καποια αποτελεσματα κατι λαθος κανω...πες μου πως να το κανω..το μονο που ειδα οταν ετρεχε ηταν οτι επιασε 72 βαθμους ο επεξεργαστης καποια στιγμη...
TEOKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 το ετρεξα το linx με avx αλλα δεν μου βγαζει καποια αποτελεσματα κατι λαθος κανω...πες μου πως να το κανω..το μονο που ειδα οταν ετρεχε ηταν οτι επιασε 72 βαθμους ο επεξεργαστης καποια στιγμη... Αυτό ενοούσα βρε συ, πόση θερμοκρασία ανεβάζει με το linx. Πάντως έχεις αρκετά ανεβασμένες θερμοκρασίες. Είσαι ο/c? Exεις αφήσει τα ρεύματα στο auto? Φυσιολογικές θερμοκρασίες π.χ με o/c στα 4000 και με την ψύκτρα σου θα ήταν αυτές
Hyphen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Το ετρεξα το linx αλλα δεν μου βγαζει αποτελεσματα οπως εσενα.Εννοω τα κουτακια απο κατω που λενε 1,2,3,4,5...20, εμενα τα εχει κενα εντελως και δεν σταματαγε και το τεστ. Δεν εχω πειραξει τιποτα απο χρονισμους το pc ειναι μαμα.Δεν εχω ασχοληθει καθολου με Overclocking ακομα...τα ρευματα ειναι στο Auto λογικα.περιμενε φωτο Τι γινετε εδω ρε παιδια? Υπερβολικο?
cloak Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 οι θερμοκρασιες σου ειμαι πολυ υψηλες σε load. καθαρισες τους ανεμιστηρες; συνεδεσες τους αλλους 2; αν τα εκανες και συνεχιζεις να εχεις τετοιες θερμοκρασιες τοτε πας για αλλαγη ψυκτρας οπως σου ειπε και ο benign sto 5o post
Hyphen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 οχι δεν εκανα τιποτα απο τα παραπανω..εκανα δοκιμη για να δω ετσι οπως ειναι αυτη την στιγμη.Θα το καθαρισω και θα δω αν μπορουν να δουλεψουν ολοι οι ανεμιστηρες και θα κανω κιαλλο τεστ
Hyphen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καθαρισα το κουτι απο σκονες και τετοια ολα ειναι στην πενα σαν καινουργια.Καταφερα να βαλω σε λειτουργια ακομα εναν ανεμιστηρα.Ο 3ος ανεμιστηρας ειναι και αυτος συνδεμενος αλλα δεν γυριζει γιατι παρατηρησα οτι μονο αν πιεσω-σπρωξω το καλοδιο που καταληγει στον ανεμηστιρα μονο τοτε γυριζει.Τι λετε να φταιει ?απλα χαρανε ευκολα και τα επαιξε??? Ποσταρω και φωτο με το linx να τρεχει εχοντας πια 2 ανεμιστηρες σε λειτουργεια. αυτη σε idle εδω τρεχω linx full load και εδω οταν τελειωσε το linx Για πειτε τι βλεπετε...καναμε κατι καλυτερο απο πριν ε?πως ειναι οι αριθμοι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πόσταρε λίγο θερμοκρασίες από το hwinfo. Με βάση αυτά που βλέπω οι θερμοκρασίες σου είναι μεν μια χαρά, αλλά η ψύκτρα σου αποδίδει σαν φτηνή αερόψυκτρα. Παρόμοιες και λίγο χαμηλότερες έχω με αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/417107/CoolerMaster-Vortex-Plus.html Oπότε ή κάτι δεν μετράει καλά το προγραμμα της ασους ή h50 δεν τα πάει καθόλου καλά.
Hyphen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 να τρεχω παλι το linx και να μετρησω θερμοκρασιες με το hwinfo???
Inler Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Και εγω με 2500Κ και Xigmatek Aegir SD128264 σε idle ειμαι μεχρι 39 και full load μεχρι 60....
TEOKOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 κανεις ρε παιδια? Ουπς!!Εγινε λάθος.Για τις θερμοκρασίες που έλεγα ότι ήταν πολύ ψηλά αναφερόμουνα στον Pavlos0160 που έχει την h80.(από απροσεξία θεώρησα ότι το screenshot ήταν δικό του και όχι δικό σου) Εσυ με την stock ψύκτρα τώρα είσαι καλά.Μπορείς και καλύτερα αν κατεβάσεις το vcore.Στο auto πάντα δίνει περισσότερο ρεύμα από ότι χρειάζεται.Βέβαια φτιάξε και όλους τους ανεμιστήρες του κουτιού να βελτιώσεις το airflow
Inler Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον μετα απο ελεγχο με το προγραμμα μου εβγαλε αυτα με χωρις o/c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα