Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Γρήγορη ερώτηση :

Υπάρχει τράπεζα που να εκδίδει prepaid card ΧΩΡΙΣ να έχουμε οποιουδήποτε τύπου λογαριασμό στην τράπεζα??

(και χωρίς να ζητάει βεβαίωση μισθοδοσίας, Αρ. Μητρώου αρρένων, ληξιαρχική πράξη γεννήσεως... και απόδειξη ότι δεν είμαι ελέφαντας τέλος πάντων?!!??)

Να τους δώσω ταυτότητα, ΑΦΜ και στοιχεία κατοικίας το καταλαβαίνω αλλά όχι και να κουβαλήσω όλη τη χαρτούρα από τότε που γεννήθηκα...

:-)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

ΟΧΙ

εαν δεν εχεις τραπεζικο λογαριασμο ζητανε διαφορα δηκιολογιτικα

ειναι σαν να ανοιγεις νεο λογαριασμο εχουν ζορηση πολυ τα πραγματα

Δημοσ.

διάβολε...

Ούτε να κατουρήσεις χωρίς απόδειξη δεν σε αφήνουν πλέον...(Ισχύει στα Starbucks από ότι μου είπανε)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για να ανοίξεις λογαριασμό θέλεις απλά ταυτότητα και ΑΦΜ.

Από την άλλη, κάρτες που να μην απαιτούν λογαριασμό υπάρχουν. Αλλά δεν εκδίδονται από τράπεζες.

Δημοσ.

διάβολε...

Ούτε να κατουρήσεις χωρίς απόδειξη δεν σε αφήνουν πλέον...(Ισχύει στα Starbucks από ότι μου είπανε)

Ευχαριστώ!

Και στα Everest.

Δημοσ.

ΟΧΙ

εαν δεν εχεις τραπεζικο λογαριασμο ζητανε διαφορα δηκιολογιτικα

ειναι σαν να ανοιγεις νεο λογαριασμο εχουν ζορηση πολυ τα πραγματα

Παντα ετσι ηταν

Δημοσ.

Astynax σε ποια τράπεζα σου ζητήσανε βεβαίωση μισθοδοσίας, Αρ. Μητρώου αρρένων και ληξιαρχική πράξη γεννήσεως για να βγάλεις προπληρωμένη κάρτα; Μου φαίνεται τελείως εκτός πραγματικότητας. Μήπως δεν έχεις ΑΦΜ; Μήπως δεν ζήτησες προπληρωμένη αλλά πιστωτική;

Όσο για τα starbs και το evert (και οποιος άλλος το κάνει) πολύ καλά κάνουν αν και δεν καταλαβαίνω τη σχέση με το λογαριασμό και την προπληρωμένη. Δεν κατανοοώ τη λογική οτι μια ιδιωτική επιχείρηση πρέπει να είναι και δημόσιο δωρεάν ουρητήριο. Άμα είναι έτσι να χτυπάμε και πόρτες στα σπίτια και να λέμε «Συγνώμη, να ρίξω ένα χεσιματάκι στα γρήγορα;»

• Like 2
Δημοσ.

Για να ανοίξεις λογαριασμό θέλεις απλά ταυτότητα και ΑΦΜ.

Από την άλλη, κάρτες που να μην απαιτούν λογαριασμό υπάρχουν. Αλλά δεν εκδίδονται από τράπεζες.

Για να ανοίξεις λογαριασμό ναι, αλλά για prepaid διάβασα (?) ότι μερικές ζητάνε ότι και για πιστωτική. Δηλαδή, να έχεις εισόδημα κτλ...

Astynax σε ποια τράπεζα σου ζητήσανε βεβαίωση μισθοδοσίας, Αρ. Μητρώου αρρένων και ληξιαρχική πράξη γεννήσεως για να βγάλεις προπληρωμένη κάρτα; Μου φαίνεται τελείως εκτός πραγματικότητας. Μήπως δεν έχεις ΑΦΜ; Μήπως δεν ζήτησες προπληρωμένη αλλά πιστωτική;

Όσο για τα starbs και το evert (και οποιος άλλος το κάνει) πολύ καλά κάνουν αν και δεν καταλαβαίνω τη σχέση με το λογαριασμό και την προπληρωμένη. Δεν κατανοοώ τη λογική οτι μια ιδιωτική επιχείρηση πρέπει να είναι και δημόσιο δωρεάν ουρητήριο. Άμα είναι έτσι να χτυπάμε και πόρτες στα σπίτια και να λέμε «Συγνώμη, να ρίξω ένα χεσιματάκι στα γρήγορα;»

Δεν πήγα σε καμία τράπεζα φίλε, χιούμορ κάνω...!Αστειεύομαι γιατί μέχρι πριν λίγα χρόνια οι ίδιοι οι τραπεζίτες μου βγάζαν πιστωτικές από το τηλέφωνο, χωρίς καν να ξέρουν ποιος είμαι...

Όποιος έρχεται σε μένα και στο σπίτι και στη δουλειά πάντως είναι ελεύθερος και να χέσει...

Και μου έχει τύχει και κράτησα και το μωρό του στην αγκαλιά μου ώσπου να σκουπιστεί.

:)

Όποιος το απαγορεύει, απλά δεν πάω ξανά σε αυτόν. Σε αυτόν που αφήνει τον κόσμο να κατουριέται πάνω του?... ποτέ!

:D

Δημοσ.

Δεν πήγα σε καμία τράπεζα φίλε, χιούμορ κάνω...!Αστειεύομαι γιατί μέχρι πριν λίγα χρόνια οι ίδιοι οι τραπεζίτες μου βγάζαν πιστωτικές από το τηλέφωνο, χωρίς καν να ξέρουν ποιος είμαι...

Άρα απλώς τρόλλαρες. Οκ.

Δημοσ.

Ταυτότητα, εκκαθαριστικό εφορίας και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ για την διεύθυνση, χρειάζεται.

Ευχαριστώ!

Ξέρεις μήπως αν πρέπει να παρουσιάζεις έσοδα?

Γιατί σαν άνεργος έχω μηδενική δήλωση στην εφορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...