Προς το περιεχόμενο

Multiple Cloud Storage Management

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι περισσότεροι σήμερα έχουμε έναν λογαριασμό dropbox, box, sugarsync, google drive, skydrive κτλ.

Ειδικά οι δύο τελευταία υπάρχουν αυτομάτως με τη δημιουργία email λογαριασμού στη google ή στη microsoft.

Εξ αιτίας αυτού έχουν αναπτυχθεί κάποια εργαλεία διαχείρισης αυτών των πολλαπλών λογαριασμών, που διευκολύνουν μεταφορές αρχείων από τη μια υπηρεσία στην άλλη, διαχείριση όλων των λογαριασμών μέσα από ένα interface κτλ

Πιθανώς να υπάρχουν και άλλες τέτοιες υπηρεσίες.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το primadesk.

Δίνει: Μέχρι 5 λογαριασμούς δωρεάν, 1GB χώρο για backup (δηλαδή cloud backup στο cloud backup -> lol), με ένα search ψάχνει σε όλους τους λογαριασμούς ταυτόχρονα, και το σημαντικότερο: unlimited bandwidth, επιτρέπει με ένα απλό copy paste τη μεταφορά αρχείων από το dropbox στο box.net πχ. χρήσιμο.

Επίσης, δίνει public links για οποιοδήποτε αρχείο και μάλιστα αφήνει να ορίσεις deadline (πχ κάνε share το τάδε αρχείο για μια μέρα, μια εβρομάδα, για ένα μήνα κτλ)

Χρησιμοποιείτε κάποια; Έχετε να προτείνεται κάποια έναντι της άλλης;

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Μια ερώτηση για το primadesk. Μπορείς να βάλεις 3 διαφορετικά acc από hotmail; Ή πρέπει να είναι από άλλους παρόχους οι λογαριασμοί;

Δημοσ.

Τελικά πήγα στο Otixo. Το primadesk, δεν ξέρω γιατί, δεν με βόλεψε.

Έβαλα πάνω 3 skydrive acc, ένα dropbox και ένα GDrive (μπορεί να βάλω και ένα ακόμα) :D

Ευχαριστώ Physics_Rulez

Δημοσ.

Συγγνώμη, το box αν δεν κάνω λάθος στην free έκδοση επιτρέπει το ανέβασμα αρχείων μέχρι 200mb.

Με τη χρήση του primadesk μπορούμε να μεταφέρουμε ένα αρχείο της τάξεως του 1gb από τον Skydrive λογαριασμό μας στο Box???

Y.Γ. Πολύ ωραίο το άρθρο/θέμα.

Δημοσ.

Συγγνώμη, το box αν δεν κάνω λάθος στην free έκδοση επιτρέπει το ανέβασμα αρχείων μέχρι 200mb.

Με τη χρήση του primadesk μπορούμε να μεταφέρουμε ένα αρχείο της τάξεως του 1gb από τον Skydrive λογαριασμό μας στο Box???

Y.Γ. Πολύ ωραίο το άρθρο/θέμα.

Μέχρι 100MB/file επιτρέπει η free έκδοση του Box και φυσικά δεν μπορείς να ξεπεράσεις αυτό το όριο

Δημοσ.

Μέχρι 100MB/file επιτρέπει η free έκδοση του Box και φυσικά δεν μπορείς να ξεπεράσεις αυτό το όριο

Α τότε το box θα το αφήσω απ'έξω...

Μα καλά και αυτοί να σου δίνουν 50gb free space και να έχουν file limit τα 100mb δεν καταλαβαίνουν ότι το καθιστούν άχρηστο??

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω καινούριο. Ψάχνω μια εφαρμογή για windows που να μου επιτρέπει τη διαχείρηση πολλαπλών λογαριασμών cloud. Αυτά που αναφέρονται στο θέμα δεν με καλύπτουν γιατί έχουν web interface και άπειρους περιορισμούς. Για να γίνω πιο κατανοητός θέλω ακριβώς την λειτουργία cloud που έχει ο es file manager (και ο Astro, Xplore κτλ) στο Android. Δηλάδη προσθέτεις τον λογαριασμό σου και ανα πάσα στιγή έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου όπως σε ενα usb ας πούμε. Λύσεις τύπου "προσθήκη του drive στο my computer" δεν με βολεύουν. Μου φαίνεται πολύ περιέργο κάτι τόσο απλό στο Android να μην γίνεται σε PC. Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί έχω κολλήσει δυο μέρες με αυτό το πράγμα και δεν μπορώ να βρω λύση. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Υπάρχει cloud υπηρεσία εστω και με πληρωμη που να βάζω σε web interface τον κωδικό μου και να έχω τα αρχεία μου στους φακέλους μου, τις επαφές μου, κάποια bookmarks, σημειώσεις κλπ. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θέλω κάτι στυλ google, iCloud κλπ. Δεν θέλω να συγχρονιζονται κλπ. Θέλω να μπορώ να κάνω import εύκολα αυτά που θέλω και αν θέλω να τα σβήσω, μόνο χειροκινητα. Αν έχει προγράμμα στα windows όπως το Dropbox ώστε drag n drop να περνάω τα αρχεία μου έχει καλώς. Τα υπόλοιπα όμως θέλω χειροκινητα. Να μπορώ να περάσω ένα URL και να το έχω αποθηκευμένα για πάντα χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να συγχρονισμού τον chrome με gmail,hotmail κλπ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα sign up στο primadesk με τον chrome , πρόσθεσα το google drive , μου ζήτησε να του δώσω δικαιώματα , το έκανα , μου ζήτησε όνομα και κωδικό και όλα καλά .

Προσθέτω το dropbox , μου ζήτησε να του δώσω δικαιώματα , το έκανα και αμέσως συνδέθηκε στο dropbox . Να έγινε επειδή έκανα εγγραφή με ίδιο mail και κωδικό όπως του dropbox ;

Δοκιμάζει δηλαδή τα υπάρχοντα και εάν δεν γίνουν δεκτά , μετά μου τα ζητά όπως στην περίπτωση του drive ; 

Η πρέπει να ανησυχήσω για την ασφάλεια του dropbox ;

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...