jokerakias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 γεια σας παιδια .θελω την αποψη σας .εχω την ati radeon hd 3870 και μου παρουσιάζει πολύ αναβασμένες θερμοκρασίες.idle 70c με το pro να παίζει φτάνει τους 100c.όλα αυτά με πολύ βαβούρα την έβγαλα την έκανα φύλο και φτερό ,την καθάρισα (έβγαλε πολύ κουβέρτα) ,καθάρισα την πάστα και έβαλα καινούργια(silver).τη ξανακούμπωσα και οι θερμοκρασίες idle 62c και με το pro να παίζει μέχρι 90c.το μόνο καλό σταμάτησε ο θόρυβος. τι άλλο μπορω να κάνω??
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Για μια καρτα που εχει tdp ~100W, δεν μου φαινονται περιεργες οι τωρινες θερμοκρασιες. Η 3850 μου, που απεβιωσε περυσι το Σεπτεμβριο, το πολυ να ειχε 5-7οC διαφορα με τη δικη σου. Το μεγιστο που ειχε φτασει ηταν κοντα στους 80-85 μετα απο ωρα παιχνιδιου και 29 το πρωινο μιας παρα παρα πολυ κρυας μερας. Εκεινη το πρωινο η θερμοκρασια στη cpu εφτασε στο ιστορικο χαμηλο των 9oC, με στοκ ψυξη!
antonl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλότερα πιο παλιά ή τώρα τις παρατήρησες;
jokerakias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 .Η 3850 μου, που απεβιωσε περυσι το Σεπτεμβριο, θεός χωρεστην ειναι αυτη με τη διπλη ψυκτρα? ναι μάλλον αυτή είναι Οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλότερα πιο παλιά ή τώρα τις παρατήρησες; όχι τώρα μου την πάσαρε ο φίλος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα