Tablet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Θελω να συνδέσω μέσω ενος δικτυου το ipad με το mac αλλα παράλληλα το mac να είναι συνδεδεμενο και στο internet. Τι κάνω.. 1. Παω στο wifi επιλεγω create network. 2. Βαζω το ονομα κλπ τους κωδικους μου και συνδέομαι. 3. Παω στο ipad βρισκω το νεο δικτυο και ενώνομαι. 4. Πως μπορω να εχω στο mac και το εσωτερικό δίκτυο μεταξυ ipad αλλα και στο router του σπιτιού;;; thanχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Στην ουσια θελεις ο mac να ειναι συνδεδεμενος με το router σου μεσω wifi αλλα και να εχει ταυτοχρονα και δικο του δικτυο wifi ωστε να συνδεθει και το ipad στον mac? Πολυ φοβαμαι οτι δεν γινεται...Μπορεις οπως ξερεις να τα εχεις και τα 2 στο ιδιο router(προφανως) ή να εχεις τον mac με ethernet για internet και ταυτοχρονα να εχει και το δικο του δικτυο.. Γιατι να κανεις κατι τετοιο ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μήπως έχει κάπου επιλογή για bridge ? (δεν είμαι μπροστά το mac αυτή τη στιγμή για να το δω μόνος μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δύο δίκτυα στο ίδιο network interface δεν γίνεται έτσι απλά. Θα πρέπει να φτιάξεις subinterfaces (π.χ. αντί για eth0 να έχεις eth0.1, eth0.2 κλπ.), πράγμα που μάλλον δεν γίνεται σε home computers (αυτά τα βλέπεις σε υποδομές δικτύων - Cisco και δεν συμμαζεύεται). Αλλά και να μπορούσες να το κάνεις, θα έπρεπε μετά να "στήσεις" σωστό routing μεταξύ των δικτύων σου και των interfaces που έχεις, κάτι το οποίο και πάλι δεν είναι τόσο απλό για home user. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τρέχω ένα πρόγραμμα στο ipad απο το οποίο χειρίζομαι ενα αλλο προγραμμα στο mac. Για να γινει αυτο λοιπον πρεπει να φτιαξω ενα δυκτιο απο το mac και να συνδεθω απο το ipad. Ομως οταν φτιαχνω το δικτυο στο mac τοτε δεν μπορω να ειμαι και ταυτοχρονα στο internet οποτε εαν θελω να δω κατι πρεπει να αποσυνδεθω απο το τοπικο δικτυο και να συνδεθω στο router.. Δεν μπορω να βαλω ethernet το router ειναι πολυ μακρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μια λυση ισως ειναι με ενα usb wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δε γινεται να ειναι σε 2 δίκτυα ταυτόχρονα ε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς όχι όταν μιλάμε για τέτοιου είδους (consumer oriented) μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα