dim_dim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα παιδια, Εχω ενα προβλημα απο χθες και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.Δωστε καμια ιδεα και εσεις γιατι θα τρελαθω. Εχω ενα pc του 2009 με 500αρι δισκο Western Digital και καρτα γραφικων Gigabyte nvidia geforce 9800 gtx. Ο υπολογιστης ειχε νωριτερα windows xp και δουλευε μια χαρα. Αποφασισα να βαλω windows 7 και μου κανει το εξης προβλημα. Αφου γινει κανονικα η εγκατασταση κολλαει στο σημειο που κανει επανεκκινηση, λεει ολοκληρωση εγκαταστασης και ειναι λιγο πριν το σημειο ελεγχου των δυνατοτητων καρτας γραφικων. Στον υπολογιστη αυτο, οσες φορες και αν προσπαθησα κολλησε εκει βγαζοντας μαυρη οθονη κανω επανεκκινηση και το ιδιο πραγμα επαναλαμβανεται.Μετα, πηρα τον σκληρο τον τοποθετησα σε αλλο pc,περασα κανονικα τα 7 ολα μια χαρα και οταν το εβαλα ξανα στο παλιο μου εκανε το ιδιο προβλημα. Τι μπορει να φταει? Η καρτα γραφικων παιζει κανονικα και δεν ειχε προβληματα ποτε νωριτερα...Ευχαριστω!
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δες τη έκδοση bios έχεις και αν υπάρχει νεότερη στην σελίδα της μητρικής,που να έχει σχέση με υποστήριξη κάρτας γραφικών ή chipset,μπορεί και απλά με reset του bios να στρώσει. Από 7 βάζεις κανονική έκδοση έτσι;;;Μην είναι καμιά πειραγμένη.
dim_dim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 windows 7 home αυθεντικα βαζω... Εχω κανει τοσους συνδυασμους και ακομα δεν μπορω να αποκλεισω περιπτωσεις... Τελικα το σημειο που μου κολλαει δεν ειναι πριν τον ελεγχο της καρτας γραφικων.Αν εφτανε ποτε στο τελειωμα η φαση "ολοκληρωση εγκαταστασης" ζηταει επανεκκινηση και μετα στο ανοιγμα κανει ελεγχο, αρα η μαυρη οθονη βγαινει στη φαση της εγκαταστασης. Επισης λιγα δευτερα πριν βγει η μαυρη οθονη αναβοσβηνει το ποντικι. Επισης να σας πω οτι δοκιμασα να βαλω σε δευτερο υπολογιστη μονο καρτα γραφικων και σκληρο δισκο απο τον πρωτο υπολογιστη και να βαλω ξανα τα 7 και το ιδιο πραγμα συνεβει ξανα.
AquaBoy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε να βάλεις και άλλες μνήμες ραμ αν έχεις 2 βγάλε την μια και δοκιμασε με την μια αν σου κανει παλι τα ιδια δοκιμασε την αλλη μνημη,να εχουν και οι δυο προβλημα ειναι λίγο απιθανο,αν στο κανει παλι δοκιμασε να κανεις setup απο αλλο dvd drive
dim_dim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε να βάλεις και άλλες μνήμες ραμ αν έχεις 2 βγάλε την μια και δοκιμασε με την μια αν σου κανει παλι τα ιδια δοκιμασε την αλλη μνημη,να εχουν και οι δυο προβλημα ειναι λίγο απιθανο,αν στο κανει παλι δοκιμασε να κανεις setup απο αλλο dvd drive Επαιξα και με τις μνημες αλλα δεν εγινε τιποτα... Η αληθεια ειναι οτι το dvd drive αλλαχθηκε εχθες γιατι το προηγουμενο ειχε προβλημα...Δεν διαβαζε ορισμενα cd ουτε καν αυτο των windows το αυθεντικο. Το αντικατεστησα και ολα επαιξαν καλα...Εκτος και αν ειναι ελλατωματικο το καινουριο και γινεται καμια βλακεια με την αντιγραφη των αρχειων.Θα δοκιμασω με ενα αλλο και επανερχομαι....
dim_dim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 τιποτα δεν εγινε και με την αλλαγη του dvd drive...Αλλες ιδεες? πειτε παιδια γιατι χανομαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα