Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να χτηπησω μια 3d tv εχω διαβασει οτι μερικες κανουν μετατροπη απο 2d σε 3d.

Πως γινετε η μετατροπη την ωρα που βλεπεις κατι η αποθηκευεις την ταινια και μετα.

Η μετατροπη αξηζει η μετα το αποτελεσμα δεν βλεπετε

thx

Δημοσ.

η μετατροπη γινεται on the fly..! την ωρα που παρακολουθεις, ειτε τηλεοπτικο, ειτε ταινια, εχει ενα κουμπι 3D στο τηλεκοντρολ, το πατας και γινεται 3D!!!

ομως να εχεις υποψη σου οτι δεν ειναι το ιδιο με το πρωτοτυπο 3D υλικο..!! μην ειμαστε και πλεονεκτες...!!!

Δημοσ.

Ναι οκ.....αλλά βλέπετε με τα γυαλιά ικανοποιητικά η σε σκοτώνει τα μάτια.

Μην παμε για 3D και μετα θέλουμε οφθαλμίατρο??

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα αυτής της μετατροπής δεν είναι τόσο καλό όσο είναι σε μία ταινία η οποία είναι 3D εξαρχής όπως είπε και ο cabdik.

Τώρα για το αν κουράζονται τα μάτια ή αν δημιουργεί πονοκέφαλο κλπ, ισχύει το ίδιο με την θέαση μιας κανονικής ταινίας 3D. Αν σε κουράζει δλδ ένα πρόγραμμα της τηλεόρασης που είναι εξαρχής 3D, θα σε κουράζει και το αποτέλεσμα της μετατροπής.

Αν σου είναι το πρώτο ξεκούραστο δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με την μετατροπή.

Δημοσ.

Ναι οκ.....αλλά βλέπετε με τα γυαλιά ικανοποιητικά η σε σκοτώνει τα μάτια.

Μην παμε για 3D και μετα θέλουμε οφθαλμίατρο??

Αν θες να απολαμβάνεις το 3d χωρίς προβλήματα να πάρεις 3D TV με passive glasses (οπως αυτά που χρησιμοποιούν στο cinema).

Εγώ έχω ένα 27" monitor 3D passive και παίζω με τις ώρες σε 3d τα video games χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσον αφορά την μετατροπή, είναι για κλάμματα σε όλες τις TV. Μόνο αν έχεις PS3 θα παίζει video games σε 3D mode και θα βλέπεις και καμιά 3d ταινία.

ΥΓ. Έχει και η nova 3D κανάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...