argirisparxas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μα για τον νέο Firefox δε μιλάμε εδώ ή μήπως για τα νέα Windows κι έχω κάνει λάθος ανάγνωση τίτλου;;;!!! Τα Windows 8 υπάρχουν πλέον, καλώς ή κακώς, με τις όποιες καινοτομίες τους. Προγράμματα όπως ο Firefox δεν θα έπρεπε σχετικά σύντομα να ακολουθούσε στα νέα δεδομένα;;; Προφανώς και θα έπρεπε! Το θέμα λοιπόν (νομίζω) είναι, το αν το έκανε με λιγότερο ή περισσότερο σωστό τρόπο. Πολύ σωστό και νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για να δούμε τελικά εάν το έκανε με σωστό ή λάθος τρόπο..
egw_eimai_re Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Εγω παλι λόγω αγοράς νέου λαπτοπ δικαιούμαι αναβάθμιση με 15 ευρω. Τα κατέβασα και τα δοκίμασα για 2 βδομάδες. Εχουν αρκετά καλά η microsoft το εχει ψάξει καλα το πράγμα ομως στα πλην είναι οτι το λαπτοπ μου δεν εχει touchscreen & οτι η πολιτική που ακολουθεί θυμίζει τελείως apple σου εχει μεσα xbox κλπ γενικά προσπαθούν να σε κανουν ms προσωπικότητα όπως και η apple το ίδιο. Οπότε μάλλον θα μείνω μακριά για πολύ καιρο. Και ολα αυτα γιατί περιμένω να βγει ο νεος kernel στο linux. Το multitouch mouse άπατο θα πάει όπως πάει και το touchpad μου.Δεν εμπνέει το metro ui για κατι τέτοιο ειναι καθαρά τοuch χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα