Hamurabi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Παιδια ελεγα μηπως παρω το samsung galaxy tab 2 10.1 5100. Exei to ice cream sadouitch, θα μπορω να του βαλω μετα jelly bean/>?
ntinosterpsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 επισημα δεν νομιζω αλλα με καποια custom rom θα μπορεις.
Hamurabi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Κατι αλλο...μολις το αγορασα.... υπαρχει καποιο screen protector που να μη του χαλασει τη φωτεινοτητα και τα χρωματα; επισης αν καποιος ξερει καμια καλη θηκη ας την προτεινει. ευχαριστω
xristoforos89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Εγω του πηρα απο το ebay. Δεν ειχα καποιο προβλημα ουτε με την θηκη (μια απο σιλικονη), ουτε με το screen protector.
ntinosterpsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 κατι συγκεκριμενο δεν υπαρχει απο μαρκες.απο ebay παρε εχει πολυ καλες τιμες και συνηθος με τη θηκη εχει και screen protector δωρο!
sostos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Να ρωτησω κατι παιδια, επειδη γαμπαρι δεν εχω , πιο ειναι πιο καινουριο μοντελο το galaxy 5100 η το galaxy 7500 και εαν αξιζει για αγορα γυρω στα 275-300 euro και πιο απο τα δυο ειναι καλυτερο? Σας ευχαριστω απο τωρα
Hamurabi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 χριστοφορε και ντινο, τελικα αγορασα θηκη απο amazon.co.uk. Οντως οι τιμες ηταν πολυ καλες. σοστος, το 5100 ειναι πιο καινουργιο αποτι ξερω. εγω που το πηρα προχθες ειμαι πολυ ευχαριστημενος...προς το παρων!
Hamurabi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παιδια να ρωτησω κατι,εχω παρει το samsung galaxy tab 2 10.1 me wifi+3g. ΑΠοτι διαβασα λεει οτι κανει κλησεις και videoκλησεις μεσω 3G. Η καρτα sim που θα του βαλω ειναι απο wind με 30Gb internet το μηνα. Με αυτη τη sim θα μπορει να κανει βιντεοκλησεις κτλ ή πρεπει να μπορει να κανει και κλησεις κανονικα η σιμ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα