Basilhs23___ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Έχω μια lcd turbo x εδώ και 3 χρόνια. Το καλοκαίρι και γενικά όταν έχουμε θερμοκρασίες πάνω από 30 ζεσταίνεται πολύ η οθόνη από το μπροστινό μέρος με αποτέλεσμα να μου έρχεται θερμότητα μπροστά μου και να με ποιάνει εφίδρωση ακόμα και τώρα. Όταν αγγίζω την οθόνη από μπροστά που είναι η εικόνα είναι αρκετά ζεστή. Μιλούσα πρόσφατα με 1 φίλο μου που έχει acer και μου λέει οτι η δική του οθόνη δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου όσες ώρες και να είναι ανοιχτή. Τελικώς θέλω να ξέρω αν έχω κάποια προβληματική οθόνη ή αν αυτό το φαινόμενο είναι θέμα ποιότητας της κάθε μάρκας/μοντέλου. Όταν έχουμε τα 40αρια μου έρχεται μερικές φορές να βάλω την παλιά crt μου..... θα μου έκανε τηγανιτά τα μάτια αλλά την θερμότητα την έβγαζε από το πάνω μέρος της......
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να μειώσεις την εκπεμπόμενη ενέργεια σε μορφή θερμότητας, μειώνοντας τη φωτεινότητα. Το πιθανότερο είναι να την έχεις τέρμα, ή σχεδόν τέρμα. Αν παρόλ' αυτά δεν αλλάξει κάτι, μπορεί να είναι έτσι σχεδιασμένη. Επίσης, μπορεί να μην αερίζεται σωστά και να ζεσταίνεται γενικότερα.
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Η φωτεινοτητα είναι στο 65%. Πιστεύω καλά αερίζεται, δεν υπάρχει τοίχος από πίσω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 65% είναι too much πιστεύω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα