johnyboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 και μένα λέει connected αλλά όταν πάω να βάλω το mashup λέει δεν έχω ιντερνετ υγ και το superrepo που βάζω το ίδιο λέει, unable to connect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Κατι αλλο που μου ηρθε το απογευμα αλλα δεν εχω τροπο να το τσεκαρω. Μηπως φταιει το curl για το χαος που λεω? Το curl ειναι η εντολη με την οποια γινονται σχεδον τα παντα που αφορουν το ιντερνετ στο xbmc, πχ με curl τραβαει την ταδε λιστα που λεει ποια προσθετα εχει το ταδε repo... Σε μενα ειναι στην εκδοση 7.38.0 και εκτος xbmc δουλευει κανονικα, ακομα και με τα urls του xbmc. Δεν ποσταρω κατι γιατι ειναι δεκαδες, ισως και εκατονταδες γραμμες το output. Οποιος θελει curl http://ftp.cc.uoc.gr/mirrors/xbmc/addons/gotham/addons.xml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) δουλεύει και σε μένα υγ έκανε update τώρα σε 13.2-4 αλλά τρίχες δεν περνάει κανένα addon Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από johnyboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικα το θεμα ειναι στο curl. Το σκεφτομουν χτες το απογευμα και σημερα επιβεβαιωθηκα, αφου το υποβαθμησα σε 7.37.1. Σχετικο θεμα στο archlinux.org > https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=187149 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 αυτό ήταν!!!! έπαιξε και σε μένα με downgrade στο curl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Οποιος εχει λογαριασμο στη σελιδα της διανομης του ή στο xbmc.org, ας κανει ενα κοπο να πει πως απαιτει curl μεχρι και 7.37.1, για να το εχουν σαν εξαρτηση οι pms των διανομων και να μην μπαινει μεχρι να φτιαχτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 υπάρχει καμιά μαγκιά να βρίσκει subs μονο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εντελως μονο του? Οχι. Απλα βαζεις καποιο προσθετο για υποτιτλους, πχ για το opensubtitles, και οταν παιζει η ταινια πατας m > download subtitles κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ναι και αυτό βολεύει, το βρήκα αλλά δεν έχει για όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppanagopo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχεις "παίξει" με τις ρυθμίσεις του plugin; Στην 13 (Alpha 7) σε άφηνε και login να δωσεις και auto download first "sync" και search next available service και Default για ταινίες και για σειρές. Θα κοιτάξω αν άλλαξε για την 13.2 το απόγεμα, ίσως να το έχουν στις ρυθμίσεις skin... Στην 13.2 σε αφήνει ανα service να κανεις login , αλλα δέν κατάφερα να βρώ τις έξτρα ρυθίσιες, τελευταία ελπίδα ίσως είναι να λειτουργεί undocumented απο το παλιό xml. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2014 από ppanagopo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 οι devs του xbmc λένε ότι φταίει το script, άρα δεν είναι θέμα xbmc και δεν το δέχτηκαν σαν depend curl <1.7 εαν ξερει καποιος που εχει ο dev του το git ας το πει να το πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο script? Το genesis? Τον κακο τους τον καιρο Εδω ουτε τα περιεχομενα απο το μαμα repo δεν τραβαει! (... για το προβλημα με το curl δεν λεμε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 σς μενα δεν παιζει μονο μερικα του lamda + genesis αλλα xbmc/youtube etc παιζουν κανονικα ειμαι βεβαια με git ναι για curl λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Φοβαμαι πως επεσες, ή καλυτερα επεσαν (= οι devs του xbmc), στην περιπτωση αυτου που του δειχνανε το δασος και εβλεπε μονο το δεντρο. Δεν μπορω να το πιο κοσμια :/ Με το "προβληματικο" curl (ή εστω τη βιβλιοθηκη του curl που χρησιμοποιει το xbmc), το xbmc υπο-υπο-υπολειτουργει. Δεν εχει προβλημα καποιο προσθετο του που απλα δεν μπορει να βρει urls. ΟΛΟ το xbmc εχει προβλημα σε οτιδηποτε εχει να κανει με το ιντερνετ, ειτε αυτο ειναι εγκατασταση καποιου προσθετου, ειτε ειναι η απεικονιση των feeds, ειτε ειναι καποιο προσθετο που χρησιμοποιει το curl με καποιο "προβληματικο" τροπο. Δοκιμασε να ξεκινησεις με ενα φρεσκο xbmc σε συστημα που εχει την curl 7.38.0 και θα δεις τι εννοω. Αν εχεις λογαριασμο στο xbmc.org, και την διαθεση να βοηθησεις φυσικα, μπορω να σου παρεχω πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ρε μαζί σου αλλά αφού πρέπει να βάλω xbmc 13.2 για να δω το πρόβλημα και να πάρω και log, το απόγευμα ίσως πρέπει να κάνω και downgrade (και δεν έχω το παλιό γιατί δεν τα κρατάει ο pacman) να βρω το παλιό pkgbuild και να το χτίσω με abs σου λέω το δοκίμαζα χτες που το λέγαμε με τον ranger και "δεν" έχω πρόβλημα έχω λογαριασμό και τους έστειλα ήδη στο irc το λογ μου ανέβασες προχτές, ότι σου είπα είναι από εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα