martinoff Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 mesa,libva και τα σχετικά τα έχεις όλα φαντάζομαι ε παίξε με τα setting, δεν γίνετε να είναι τόσο χάλια render method βάλε auto sync playback to display βγάλτο κανε και ένα mv .xbmc xbmc.old να δεις αν στρώσει με default settings
tritonas00 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 σερνεται ολο το gui του ή μονο τα videos? Απότι καταλαβαινω ολο το gui οποτε κατι παζει με την καρτα. Μπορει η συγκεκριμενη να κανει υποτυπωδες 3d ? δοκιμασε και στο xorg.conf σου: Option "TripleBuffer" "1"
mandos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Όλο το gui, και πολύ! Ενεργοποιήσα το sna στο xorg.conf για την Intel, συνεχίζω με όσα μου είπατε και δίνω αναφορά αργότερα update: μια από τα ίδια, με το auto ίσως να κέρδισε 1-2fps, να το θεωρήσουμε επιτυχία άραγε?
jim_p Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μια βοηθεια γιατι θα το σπασω! Η οργανωση των ταινιων μου, στο σκληρο, εχει τη δομη /mnt/Movies/Titlos/tainia.mkv και το xbmc διαβαζει κατευθειαν απο το φακελο Movies. Μεχρι σημερα το πρωι ειχα ενα φακελο με ονομα πχ "Men in Black". Σημερα τον εσβησα, τον εβγαλα και απο τη library, για να τον κανω "Men In Black". Εκανα το νεο φακελο, με το σωστο ονομα, εβαλα μεσα την ταινια ξανα, το xbmc την ξαναβρηκε οταν εκανα update library και οταν κατεβασα υποτιτλους απο το plugin του, αυτο εκανε νεο φακελο με το ονομα του παλιου (με μικρο i) και τους εβαλε μεσα εκει! Καθυστερημενο ειναι?! Εκανα κσι clean library ενδιαμεσα, για καλο και για κακο.
tritonas00 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 yeap το εχω προσεξει και γω, τραβαει το ονομα οπως αυτο ειναι ορισμενο στο imdb. αν θυμαμαι εχει επιλογη το plugin να μην αλλαζει το ονομα, θα το κοιταξω πιο μετα.
jim_p Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εννοειται πως του εχω ορισει να ΜΗΝ αλλαζει το ονομα του φακελου αναλογα με τις πληροφοριες που θα τραβηξει.
martinoff Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 επιβεβαιώνω, είναι γτπ συνέρχεται μόνο με rm -fr ~/.xbmc
mandos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Φαντάζομαι αυτό διώχνει όλη τη library?
martinoff Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 addons, user inteface, τα πάντα όλα μπορείς να κρατήσεις τα δύσκολα playlist και τα ξαναβάζεις
jim_p Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια δεν φταιει το plugin των υποτιτλων ή του imdb. Καποια buggeτια παιζει στο τροπο που δουλευει η library. Anyway, ξανακανα clean library και ξαναπροσθεσα την ταινια και φαινεται να εφτιαξε.
jim_p Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Xbmc 12 beta 2, τωρα και για android συσκευες http://xbmc.org/natethomas/2012/12/02/xbmc-12-frodo-beta-2-now-with-android/ Το παραπανω ειναι το ιδιο το media center, οχι καποια εφαρμογη που συνδεεται σαν client σε αυτο και λειτουργει πχ σαν τηλεκοντρολ. Για iwhatever υπαρχει απο την εκδοση 11, αλλα απαιτει να ειναι jailbroken η συσκευη
jemadux Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 το εχω δοκιμασει στο box μου και μια χαρα παει
jim_p Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Εχει κανεις xbmc 12 beta/rc (χτες βγηκε η rc) που να του δουλευει το imdb για τις ταινιες? Δεν φτανει που ηταν σπασμενο απο την 1η beta και δεν τραβουσε πληροφοριες απο το imdb, οποτε αναγκαστηκα να το απενεργοποιησω και να μην βαζω ταινιες στην database του xbmc εδω και ενα μηνα σχεδον, σημερα που "ενημερωθηκε" για να "δουλευει" και το ξαναενεργοποιησα, μου ζητησε να σκαναρει την library απο την αρχη. Το αφησα και, αφου δεν βρηκε ΚΑΜΙΑ ταινια, που αδειασε τη library! Μπ@υρδελ@!
martinoff Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Imdb ειναι σπασμένο εδώ και καιρό, μπορείς να πάρεις απο εκεί μόνο το rating Ετσι το έχω εγώ τουλάχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα