moyrgos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω για ένα καλό και οικονομικό web hosting για ένα απλό site μιας εταιρείας με πόρτες ! επίσης θα ήθελα ένα DNS για το site . Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά !
dewn735 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/458305-%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 http://www.google.gr/search?q=web+hosting+dns+services&oq=web+hosting+dns+services&sugexp=chrome,mod=7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
vasilisbilias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Η συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών hosting έχει dns. Είναι σαν στάνταρντ κριτήριο σκέψου. Εγώ είμαι στην supremo hosting και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω το techmaster.gr εκεί πέρα.
imaginas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω για ένα καλό και οικονομικό web hosting για ένα απλό site μιας εταιρείας με πόρτες ! επίσης θα ήθελα ένα DNS για το site . Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά ! Αγαπητέ φίλε δεν υπάρχει μοναδική απάντηση στην ερώτησή σου.Πες μας πόσο χώρο χρειάζεσαι πόσο bandwidth και αν έχεις τίποτα ιδιαίτερες απαιτήσεις να σου πούμε.Προσωπικά έχω συνεργαστεί και προτείνω τις παρακάτω εταιρείες, Hyperhosting Netdynamics Dnhost intechs Στην intechs είμαι λίγες ημέρες και οι σελίδες μου είναι πολύ γρήγορες,η δε εξυπηρέτηση τους άριστη.Με τις άλλες έχω συνεργαστεί πολλά χρόνια και είνα άριστες.Φυσικά δεν είναι οι μόνες,υπάρχουν και άλλες καλές εταιρείες.Ανάλογα λοιπόν με τις απαιτήσεις σου,και την οικονομική σου δυνατότητα μπορείς να διαλέξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα