Vasilis 07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ξαφνικά το usb stick 2GB άδειασε. Στις ιδιότητες εμφανίζει ότι έχει 260 ΜΒ. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τα δεδομένα ?
rounsmith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε το active file recovery από τον θείο
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Βρήκε κάποια αρχεία αλλά κάτι txt δεν τα βρίσκει. Τί μπορώ να δοκιμάσω για να βρώ πολύ μικρά αρχεία ?
TheELF Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να δοκιμάσεις το Filescavanger ή το getdataback (πρόσεχε έχει και fat και ntfs) και πολλά πολλά άλλα προγράμματα ανάκτησης.
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το active file recovery δεν υπάρχει περίπτωση να δεί τα txt ?
rounsmith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει αλλά δεν ξέρω γιατί δεν στα βγάζει . Δοκίμασε και τα άλλαπου σου λέει ο theelf
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Aπό ότι βλέπω το Active File Recovery δεν υποστηρίζει txt. Δοκίμασα και τα άλλα που λεει ο theelf αλλά τίποτα. Μήπως παίζει ρόλο ότι δεν ήταν σε φάκελο αλλά χύμα ? Γιατί μόνο ένα txt βρίσκω που το περιεχει φάκελος. Να δοκιμάσω μήπως γίνει τίποτα με linux (που δεν έχω εύκαιρα) ?
isay Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Για να βρεθούν οτιδήποτε αρχεία είναι απαραίτητο να μην έχει γραφτεί τίποτα πάνω απο την περιοχή που βρίσκονταν τα αρχεία. Άρα αν εκεί που ήταν τα txt γράφτηκε κάτι αλλο (π.χ. εικόνα) τοτε απιθανο να βρεις τα txt. Εννοείται οτι θα κοιτάξεις με παραπάνω απο ενα προγράμματα.
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 To usb ξαφνικά έπαψε να εμφανίζει τα data. Από εκεί και πέρα δεν έχει γραφτεί τίποτα σε αυτό.
HamerZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Σε μένα πρόσφατα, 16άρι της Kingston το Rubber, μου το έβγαζε να θέλει φορμάτ. Με GetDataBack μια χαρά ανέκτισα όλα τα αρχεία επιλέγοντας "Perform Quick Scan (Sadden Partition Lost...)".
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τίποτα πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης δοκίμασα και το Easeus data recovery wizard, αλλά txt βρίσκει μόνο αυτό που περιέχεται σε φάκελο. Έχω απελπιστεί πλέον και δυστυχώς τα συγκεκριμένα txt είχαν σημειώσεις σημαντικές για εργασία.
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Έγινε 3πλός έλεγχος με τα προαναφερόμενα προγράμματα. Εμφανίζονται αρκετα δεδομένα που περιέχονταν σε φακέλους. Αλλά κανένα από τα txt που όπως είπα εξαρχής ήταν χύμα. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που πιστεύετε ότι θα τα εμφανίσει ? γιατί τα παραπάνω εμφανίζουν μόνο folders. Να δοκιμάσω με linux και ποιά διανομή λέτε να βρώ ?
disqualified Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασες με το easeus την επιλογή πλήρους ανάκτησης του partition;
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασες με το easeus την επιλογή πλήρους ανάκτησης του partition; Ναι. Δεν βρίσκει αυτά που ήταν εκτός φακέλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα