Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω το ρούτερ που αναφέρω..Δυστυχώς είχα πρόβλημα με τα λάπτοπ που προσπαθούσα να συνδέσω, τα οποία αποσυνδέονταν διαρκώς, μία έβλεπαν το δίκτυο μία δεν το έβλεπαν,μία συνδέονται με πρόσβαση στο ίντερνετ μία χωρίς και μια δε μπορούσαν να συνδεθούν,

Έτσι αποφάσισα να του κάνω fw upgrade και να περάσω στhn τελευταία έκδοση 8.2.1.5..Πριν ήμουν στην 6.2. κάτι τέτοιο......

Τώρα όμως κάθε 5 λεπτά το χάνω το ίντερνετ από το ρούτερ :(

Καμιά ιδέα για το τι να κάνω για να το διορθώσω?

Δημοσ.

χανεις το ασυρματο η χανεις το ιντερνετ?σβηνει το λαμπακι του dsl και του ιντερνετ?

δες με αλλο Firmware.β.μπορει να εχει παθει κατι το ρουτερ μπορει και η γραμμη.καντου ενα Hard reset καλου κακου και παιξε με generic firmware και οχι με καποιο custom

δες και εδω για firmware Μηπως εχει

http://leoforeia.gr/thomson/

απλα αν ειναι η γραμμη πρεπει να κανεις δοκιμη χωρις τα τηλεφωνα πανω χωρις splitter χωρις φιλτρα για να δεις τι γινεται και αναλογως ποσο πιανουν τα χερια σου δοκιμη σε κεντρικη πριζα αποσυνδεοντας τις αλλες η σε κατανεμητη.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.τα χαρακτηριστικα της γραμης?

Δημοσ.

ΟΚ απαντάω μόνος μου,μπας και έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα..

Έκανα downgrade στο 7.4.3.2 και όπως φαίνεται,δουλεύει οκ τώρα

EDIT: τώρα είδα ότι απάντησες,ευχαριστώ για το χρόνο σου,θα τα κοιτάξω αν μου ξαναβγάλει πρόβλημα

Δημοσ.

ΟΚ απαντάω μόνος μου,μπας και έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα..

Έκανα downgrade στο 7.4.3.2 και όπως φαίνεται,δουλεύει οκ τώρα

EDIT: τώρα είδα ότι απάντησες,ευχαριστώ για το χρόνο σου,θα τα κοιτάξω αν μου ξαναβγάλει πρόβλημα

καλα εκανες.ενταξει δεν σε προλαβα δεν πειραζει.ναι επειδη υπαρχουν αρκετα firmware καλο ειναι να δοκιμαζεις παντα το τελευταιο αλλα σε generic και αμα εχεις προβλημα δοκιμαζεις η custom η πας στο αμεσως προηγουμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...