Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κοινοτητα του Insomnia!θα ηθελα να μου προσφερετε τισ γνωσεις σας για ενα τετοιο παρα πολυ καλο hardcore gaming pc!παιζω πολυ wow diablo starcraft cod και αλλα τετοια παιχνιδια!ειναι το πρωτο pc που παιρνω μετα απο τοσα χρονια γι αυτο θελω να δωσω ενα μεγαλο ποσο για αυτο!επειδη βαρεθηκα να την βγαζω πια με το λαπτοπ!κατα προτιμηση θα ηθελα και ενα 2x sli αλλα και 2x crossfire δεν θα με πειραζε!σκοπευω να δωσω μεχρι 100-150 ευρω!αντε το πολυ βαρια 200 ευρω!ευχαριστω

Δημοσ.

Μάλλον τρολάρεις η κάνεις πλάκα ε?

Σε αυτό το κλίμα θα σου πρότεινα έναν cyrix sx40 o/c sta 80 me 2 3dfx σε sli :)

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα κοινοτητα του Insomnia!θα ηθελα να μου προσφερετε τισ γνωσεις σας για ενα τετοιο παρα πολυ καλο hardcore gaming pc!

Οκ τοτε επειδη ξεχασα να σε καλωσορισω,καλησπερα.αλλα δεν σου προσφερουμε τιποτα απο τις γνωσεις μας.να πατε αλλου κυριε.

Δημοσ.

φτιαξε το λινκ των gpu....

δινεις στο περιπου 300 Ε για ολο το μηχανιμα χωρις καρτες γραφικων μηπως εχει γινει λαθος????

Δημοσ.

Τώρα παίζει να κάθεται υπερήφανος στον καθρέφτη και να νομίζει ότι κάποιους κορόιδεψε.

Forever alone... fap fap fap fap

• Like 1
Δημοσ.

Σαν έναν που μου ήρθε με Pentium Celeron στα 700 Mhz με χαλασμένους δίσκους και του λέω 60 ευρώ να στο φτιάξω και μου λέει άστο ένας φίλος μου πήρε σούπερ υπολογιστή με 30 ευρώ..

Και ναι ο παππούς δεν τρόλλαρε... ήτανε σοβαρός(μπορεί να ήτανε και τρόλ τώρα που το σκέφτομαι).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...