johni41 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα!εχω ενα προβλημα, δε μπορω να βαλω τον driver του πολυμηχανηματος hp psc 1315 στο λαπτοπ της αδερφης μου που εχει win 7 32bit. κατεβασα απο το επισημο σαιτ της hp το αρχειο με τον driver και ολη την σουιτα (370mb) αλλα και παλι κολλαει σε ενα σημειο. δοκιμασα να κανω χειροκινητη προσθηκη εκτυπωτη για να κατεβασουν τα windows την λιστα με τις μαρκες και τους εκτυπωτες για να μπορεσει μετα απο μονο του να βρει τον driver που χρειαζεται αλλα και παλι τιποτα.(αυτο το διαβασα οταν εκανα αναζητηση στο γκουγκλ). στις συσκευες μου τον εμφανιζει αλλα εχει ενα θαυμαστικο και η επιλυση προβληματων δεν κανει τιποτα... καμια ιδεα να δοκιμασω τιποτα αλλο??
Αλκης K. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τελικα βρηκες ?? αν οχι θα στα πω χονδρικως τωρα γιατι ειμαι..ξαπλα.οταν κανεις χειροκινητη προσθηκη σου βγαζει καποια μοντελα να διαλεξεις.καπου εκει σου λεει και για ενημερωση(απο την microsoft ομως οχι απο HP) .πατα και θα σου κατεβασει και τον 1315
johni41 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 αυτο που λες το εχω κανει (το λεω κ στο προηγουμενο ποστ ) αλλα δεν γινεται τιποτα.του παταω τον driver που θελω αλλα ξεκιναει να κανει εγκατασταση κ μενει κολλιμενο σε ενα σημειο κ δεν προχωραει. υπαρχει κανενα προγραμμα που να ασχολειται με drivers?
Αλκης K. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 κατσε γιατι με μπερδευεις.τι εννοεις πατας τον driver που θελεις ???αφου εχεις κανει την ενημερωση και εχει κατεβει το νεο πακετο ντραιβερ απο την μικροσοφτ η μπαινεις στη μικροσοφτ και πατας τον συγκεκριμενο ντραιβερ ?? Υ.Γ Στο προηγουμενο ποστ σου λες οτι κατεβασες απο την ΗP.Εγω σου ειπα μαικροσοφτ οχι hp.Aπo την HP ΞΕΧΝΑΤΟ δεν θα κανεις δουλεια
johni41 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 δοκιμασα να κανω χειροκινητη προσθηκη εκτυπωτη για να κατεβασουν τα windows την λιστα με τις μαρκες και τους εκτυπωτες για να μπορεσει μετα απο μονο του να βρει τον driver που χρειαζεται αλλα και παλι τιποτα.(αυτο το διαβασα οταν εκανα αναζητηση στο γκουγκλ). αυτο που λες κανω διαλεγω τον driver hp psc 1310 series απο την λιστα της hp που εχει κατεβει απο την microsoft μεσω windows update. το θεμα ειναι οτι δεν προχωραει...παταω εγκατασταση και μενει κολλιμενο στην αρχικη οθονη της εγκαταστασης...αν δε κολλαγε πιστευω θα ειχα κανει δουλεια....
Αλκης K. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 δοκιμασε να τα ξανακατεβασεις.λογικα εχεις προβλημα με τον εκτυπωτη οχι με το σκανερ.αυτο πρεπει να δουλευει.κανε και απεγκατασταση οτι εκτυπωτη εχει περασμενο τωρα.σε ποια θυρα δηλωνεις τον εκτυπωτη ??
johni41 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ρωτας για την χειροκινητη προσθηκη εκτυπωτη?βαζω την πρωτη που βγαζει δεν βαζω αλλη γιατι δεν εχει πουθενα usb.
johni41 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ασε φιλε,μου εχει βγαλει την πιστη κ δεν μπαινει.ευτυχως εχω το netbook και ειχε απο πριν τον driver και εκτυπωνει απο εκει η αδερφη μου. τελικα νιμιζω οτι εχει προβλημα το λαπτοπ.ισως του κανω κανενα φορματ και του περασω τα win 7 ultimate γιατι τωρα εχει τα starter μηπως αλλαξει τιποτα, αν και το laptop ειναι και λιγο ρημαδι γενικα... εναν driver ομως επρεπε να τον περνει!!
Αλκης K. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ε δεν μπορει..κατι δεν κανεις σωστα.παντως αν δεν σε προβληματιζει το φορματ καντου ενα.καλο θα του κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα