madalx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θα χρειαστώ και πάλι τις γνώσεις σας. Δυο τα ερωτήματα εκ των οποίων το ένα δεν είναι ακριβώς εδώ η θέση του αλλά τεσπα. Μηχάνημα με i7 2600 4 GB Ram (http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Ram-Kit%C2%A0.htm) και καρτα γραφικών NVidia GeForce GTX 460 του εκανα ενα partition με 64bita windows 7 για να παιζω παιχνίδια μονο σε αυτο το installation και σκεφτόμουνα να βάλω άλλα 4 γίγα ram. Και τώρα οι ερωτήσεις. Επειδή θυμόμουνα ποιες μνήμες εχω απλα ήθελα να βεβαιωθω και βαριόμουνα να ανοίγω κουτί έβαλα το cpuz. Είδα όμως πράγματα τα οποία ναι μεν οκ είδα το μοντέλο αλλά με τις μετρήσεις τα νούμερα μου φάνηκαν κάπως(οι μνήμες είναι 1600MHz και οι χρονισμοί που βλέπω στο πρόγραμμα δε με βοηθάνε να καταλάβω αυτό αλλα ισως απλα δεν ξέρω να το διαβάσω σωστά). Επισυνάπτω λοιπον 1 εικόνα να μου πείτε αν βλέπετε κάτι λάθος ή ειναι όλα όπως θα έπρεπε. Το 2ο σκέλος είναι ότι σκέφτομαι να βάλω άλλα 4 γιγα γιατι βλεπω τα παιχνίδια να ζητάνε πράμα και οκ με 25-30 ευρω είναι μια καλή αναβάθμιση πιστεύω. Ή βάζω λοιπόν αλλες 2 ίδιες η εδω είναι η ερώτηση είδα και τις αλλες 2 που θα δείτε στο λίνκ που είναι ολόιδιες κατα πως φαίνεται και απλά παίρνουν λιγότερα volt. Να βάλω αυτες μιας και καίνε και λιγότερο (αχ αυτη η κρίση μας έφαγε χεχεχε) ή να βάλω 2 ίδιες με αυτες που έχω μπας και παίζει ρόλο στο πόσο καλά θα συνεργάζονται όλες μεταξύ τους; http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977727&Products=1331515,1622463 Σας ευχαριστώ.
madalx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Καμια βοήθεια ρε παιδιά; Κανένας γνώμη επι του θέματος;
panos0100 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 απ οτι θυμαμαι δεν παιζει ρολο οτι λεει 667 και εμενα τοσο λεει ενω ειναι 1333 καπως τωρα δεν θυμαμαι το μετραει το 2ο μερος θα βαλεις ακριβως τις ιδιες μνημες αν και δεν θα εχει διαφορα αλλα καμια φορα τυχαινει να εχει κατι, καλο ειναι να βαζουμε τις ιδιες μνημες την ιδια μαρκα και τα ειδα hrz
Sarandis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Επειδή είναι ddr, ότι βλέπεις σε frequency*2 Όπως λέει και ο Πάνος να πάρεις ΟΛΟΙΔΙΕΣ για να γλιτώσεις ασυμβατότητες. (bsod, να μη μπουτάρει το pc, αστάθειες γενικά.)
madalx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ψάχνωντας και με λίγη βοήθεια από άλλους βγήκαν τα παρακάτω: Όντως το frequency είναι αυτο που φαίνεται στο cpuz επι 2. Εμένα μπήκαν αυτόματα απο το BIOS σαν 1333 οι μνήμες γιατι ο i7 2600 που έχω έχει σαν max τα 1333 αλλά αλλάζοντας απο το BIOS την επιλογή απο AUTO σε DDR3 1600 τώρα το cpuz δείχνει frequency 800. Τώρα το αν οντως το εκμεταλλέυεται και σε τι ποσοστό δεν το γνωρίζω αλλά τεσπά εμένα με ενδιαφερει οτι μου λύθηκε η απορία γιατί έβλεπα αυτο που έβλεπα και όχι αυτο που περίμενα. Και πάλι ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα