Al0xa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε :500 ευρω Χρήση υπολογιστή :games/internet/movies Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΟΧΙ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΟΧΙ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΙΩΑΝΝΙΝΑ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Οτι ναναι Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα συναρμολογηθει απο φιλο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. ΟΧΙ Εχω απο το παλιο PC : Motherboard:Foxconn 45cmx/45Gmx series Ν15235 Σκληρος: Hitachi Deskstar HDT725025VLA380 SATA 3.0gb/s 250giga Επειδη δεν ξερω και πολλα απο Pc δεν ξερω αμα ειναι καλα,ειναι καλα για να τα χρησιμοποιησουμε? Ευχαριστω για τον χρονο σας και την βοηθεια σας εκ των προτέρων.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αυτα που εχεις ειναι οκ για κατι μεταχειρισμενο. αλλα ο τιτλος ειναι σωστος?μεχρι 50 euros? απο το παλιο Pc δεν εχεις κανενα επεξεργαστη,καμια μνημη,καμια καρτα γραφικων?βασικα ολο το pc?
Al0xa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το εχω το παλιο Pc ,η καρτα γραφικων ειναι καμενη,εχω μια μνημη 2g και 1g.To κουτι ειναι ενα TAC ,δεν μπορω να βρω τι μοντελο.επεξεργαστη δεν ξερω πως λεγεται intel 2,2 κατι τετοιο.. Θα προτιμουσα να στησω ενα καινουργιο. To παλιο Pc μου δημιουργουσαι προβληματα τελευταια δεν ανοιγε ¨μου ελεγε boot device not found,μετα απο πολλεσ προσπαθειες ανοιγε.Χθες καηκε και καρτα γραφικων και ειπα να φτιαξω ενα καινουργιο Ο τιτλος ηταν λαθος ,τον διορθωσα.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ποια ειναι η οθονη σου.τουλαχιστον η αναλυση της.για την επιλογη της καρτας γραφικων. επισης ποιο ειναι το παλιο σου τροφοδοτικο?σκεψου και την πωληση των παλαιων parts περα απο τον σκληρο που θα κρατησεις.κρατα και το dvd σου.
Al0xa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Η οθονη ειναι : nec accusync lcd71vm αλλα θα την κρατησω για κανα 2 μηνο μετα θα παρω αλλη. Τροφοδοτικο:LASE model ATX 450w To dvd ειναι χαλασμενο
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Επεξεργαστης Intel Pentium G860 3.0 GHz Dual Core Socket 1155 65W Box ΤΙΜΗ 68.17 € Μητρικη Asrock Socket 1155 B75 Pro3 ΤΙΜΗ 70.12 € Καρτα γραφικων ATI Radeon HD7770 GHz Edition 1GB DDR5 PCI-E DVI HDMI DP (Club 3d) ΤΙΜΗ 114.91 € Μνημη Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 37.97 € Τροφοδοτικο Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) ΤΙΜΗ 47.43 € Κουτι CoolerMaster Elite 370 RC-370-KKN1 ΤΙΜΗ 42.28 € Ssd OCZ 120GB Agility III AGT3-25SAT3-120G Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' ΤΙΜΗ 82.66 € dvd recorder Samsung DVD±RW SH-222BB ΤΙΜΗ 17.64 € συνολο 481.18 και εχεις λιγο αερα για τα μεταφορικα.δεν νομιζω να ειναι πολλα.το μαγαζι ειναι Θεσσαλονικη.εαν μπορουσες να διαθεσεις εστω ενα 50ρικο παραπανω θα εμπαιναν καλυτερα Parts οπως ssd με παραπανω εγγυηση και αλλο κουτι και τετοια.αλλα φυσικα το παραπανω συστημα θα σε ικανοποιησει μια χαρα με δυνατοτητα αναβαθμισης.απλα κοιταξε να αλλαξεις και μια οθονη στο μελλον και να πουλησεις τα κομματια απο το παλιο pc περα του σκληρου. 1
Al0xa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα θανο να σε ρωτησω κατι τελευταιο,θα βαλω τον ssd σκληρο μαζι με τον παλιο τον δικο μου? αν ναι τα windows 7 να τα εχω στον ssd η στον παλιο σκληρο? Η μητρικη που εχεις βαλει εχει δικια της ψηκτρα πανω η πρεπει να αγορασω?
Thanos1972 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Στον ssd τα windows και θα κανεις και τον οδηγο που θα βρεις εδω μεσα.η μητρικη εχει ψυχτρακια επανω αλλα προφανως και εννοεις τον επεξεργαστη.ναι εχει δικη του ψυχτρα μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα