Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Πως θα κανω secure erase σε εναν vertex 2 που τον εχω σαν δευτερο? Με τα linux δεν τα καταφερα. Αλλως τροπος με κανα προγραμμα?

• Super Moderators
Δημοσ.

έλεος man, στο άλλο topic δεν σου είπα το ίδιο πράγμα? έπρεπε δλδ να σου δώσουμε το link?

Δημοσ.

Εχεις δικιο. Ψιλοσαστισα με τον driver της intel που εψαχνα και ξεχαστηκα, δεν θυμομουν οτι μου ειχες πει συγκεκριμενα πως θα κανω το erase στον vertex απλα θυμομουν οτι μπορω να τον κανω secure erase μετα το φορματ αφου δεν θα ειναι ο βασικος δισκος.

Δημοσ.

Προσπαθησα να κανω secure erase αλλα μου βγαζει error.

post-182562-0-57774900-1349375417_thumb.png

Kαι update το firmware προσπαθησα να κανω αλλα λεει ''error getting update''.

Η version του vertex ειναι 1.24

Δημοσ.

Οταν λες φορματ?

Εκανα φορματ στον υπολογιστη σημερα, γιατι πηρα τον samsung 830 και τον εβαλα πρωτο δισκο με το λειτουργικο και αφησα τον vertex 2ο σκληρο για μερικες εγκαταστασεις προγραμματων. Ετσι μετα το φορματ προσπαθησα να κανω τον vertex 2 erase με το ocz toolbox αλλα μου εβγαλε αυτο το error που εβαλα παραπανω.

Προσπαθησα και μεσω ubuntu να τον κανω erase αλλα δεν μου εβγαζε αυτα που θα επρεπε να μου βγαλει συμφωνα με τον οδηγο.

Δημοσ.

Format στον vertex και μην τον πειράζεις άλλο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε για secure erase ούτε για fw update αφού δουλεύει.

Το ubuntu άστο, ένα γράμμα αν κάνεις λάθος θα κλαις τα δεδομένα σου απο άλλους δίσκους.

Δημοσ.

Oχι, οταν το κανεις απο ubuntu εχεις αφησει μονο αυτο το σκληρο πανω, τρεχεις το ubuntu απο live cd και ετσι δεν εχεις φοβο για τους αλλους σκληρους.

Οκ, το αφηνω ετσι αλλα πες μου αν θες πως να τον κανω φορματ.

Δημοσ.

Οκ, μια χαρα εγινε η διαμορφωση. Μου εχει εμφανιστει ομως και ενα ''Δεσμευμένο από το σύστημα'' που φαινεται παρακατω στη φωτο. Γινεται να φυγει? Πριν που ειχα τον vertex ως βασικο ειχε βγαλει 2 τετοια αλλα οταν εκανα φορματ τα διεγραψα και εκεινα απο το προγραμμα της εγκαταστασης των wndows κατα τη διαδικασια του φορματ και ''ενσωματωθηκαν'' αν το λεω σωστα παλι στον vertex και δεν υπηρχαν μετα. Μπορω να κανω κατι και τωρα?

post-182562-0-69421700-1349389477_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...