Προς το περιεχόμενο

iPad new η iPhone 4?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,ελπιζω να ειναι η σωστη ενοτητα για το θεμα μου..!τον επομενο μηνα λεω να παρω η iPad 3 η iPhone 4..ειμαι σε διλημμα!καταρχας κλινω πιο πολυ στο iPad αλλα ακουω μερικα θεματακια που με προβληματιζουν..δηλαδη αληθευει οτι πολλα ειναι ελλατωματικα?σε θεμα οθονης που στις ακρες ειναι σαν να φαινεται απο μεσα ασπρο?!και κατι ακουσα οτι δεν παιζει video στο youtube...βασικα φοβαμαι να δωσω τοσα λεφτα και να μην αγορασω κατι αξιοπιστο γι'αυτο θα ηθελα και αλλες γνωμες!επισης παιρνει καρτα sim?οσοι εχετε iPad θα ηθελα να μου πειτε αν ειστε ευχαριστημενοι απο αυτο και σε τι δεν ειστε! και τι μειωνεκτιματα εχει..για να ξερω..και κατι ακομα..τι θα μου προτεινατε εσεις iPhone η iPad?

Δημοσ.

Εγώ να πάρω εκτυπωτή ή τραπέζι για την κουζίνα; :P

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι είναι άλλο είδος συσκευής το καθένα απ' αυτά τα δύο και εξυπηρετούν άλλο σκοπό, έτσι; Οπότε πρώτα θα πρέπει να καταλήξεις στο "τι θέλεις".

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ να πάρω εκτυπωτή ή τραπέζι για την κουζίνα; :P

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι είναι άλλο είδος συσκευής το καθένα απ' αυτά τα δύο και εξυπηρετούν άλλο σκοπό, έτσι; Οπότε πρώτα θα πρέπει να καταλήξεις στο "τι θέλεις".

ναι το κατανοω οτι ειναι εντελως διαφορετικα..οπως ειπα κλινω στο να παρω iPad..εννοειται οτι εαν ολα αυτα που ακουσα ειναι φημες θα παρω iPad..αρα κατεληξα στο iPad απλα εχω αυτες τις αμφιβολιες και θα ηθελα γνωμες απο αυτους που εχουν iPad αν ειναι ευχαριστημενοι και αν εχουν καποιο προβλημα!εαν ακουσω ομως οτι ειναι ελλατωματικα η οτι εχουν πολλα και διαφορα προβληματα στις λειτουργιες τους τοτε θα παρω αλλη συσκευη της apple δηλαδη iphone!ελπιζω να εγινα κατανοητη!

Και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ?

Go for iPad από μένα

Εάν θες και sim πρέπει να πάρεις το 4G

δεν ειναι αναγκη να εχει sim απλα ρωτησα ετσι να ξερω πληροφοριακα!ξερω ειναι η μερα με την νυχτα αλλα τι να κανω αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι...δεν τα συγκρινω γιατι ειναι εντελως διαφορετικα
Δημοσ.

ναι το κατανοώ ότι ειναι εντελως διαφορετικα..οπως ειπα κλινω στο να παρω iPad..εννοειται οτι εαν ολα αυτα που ακουσα ειναι φημες θα παρω iPad..

Αγαπητή το ένα είναι τηλέφωνο και το άλλο όχι..

Είναι σαν να ρωτάς να πάρω αυτοκίνητο η skate..

Ναι μεν και τα δυο ροδες εχουν..αλλά καμια σχεση η χρηση τους..

Οποτε ερωτηση 1η.

Θες τηλεφωνο κανονικό; τοτε Iphone

Θες tablet;; τοτε ipad.. (Δεν ισχυει το θέμα περι οθόνης κλπ παρα μονο σε κάποιους άτυχους χρήστες..)

παιζει καννικοτατα videos youtube κλπ..Δεν υπάρχει θέμα περι τούτου..

Για να βοηθησω και λίγο παραπάνω..

Τι ζητας απο την συσκευή που θες να αγοράσεις;;

Δημοσ.

Αν είσαι κάτω από 28-30 iPhone 4 αν είσαι πάνω από αυτή την ηλικία iPad.

ειμαι κατω απο 28 πολυ πιο κατω! :P
Δημοσ.

Πάρε iPad γιατι ποτέ το iPhone ή τα smartphone δεν ήταν πραγματικα τηλέφωνα. Πραγματικα τηλέφωνα δεν είναι τα smartphone ούτε όσα είναι touch. Απο την στιγμη μάλιστα που σκεφτηκες για iPad πίστεψε με δεν θέλεις smartphone. Aν το πρόβλημα είναι το μέγεθος περίμενε για το iPad mini.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φαίνεται να κατανοείς τι πραγμα ζητα μιας και το ένα είναι τηλέφωνο και το άλλο όχι..

Είναι σαν να ρωτάς να πάρω αυτοκίνητο η skate..

Ναι μεν και τα δυο ροδες εχουν..αλλά καμια σχεση η χρηση τους..

Οποτε ερωτηση 1η.

Θες τηλεφωνο κανονικό; τοτε Iphone

Θες tablet;; τοτε ipad.. (Δεν ισχυει το θέμα περι οθόνης κλπ παρα μονο σε κάποιους άτυχους χρήστες..)

παιζει καννικοτατα videos youtube κλπ..Δεν υπάρχει θέμα περι τούτου..

Ξεχωρισε τι συσκευη θελεις κατ'αρχας και μετα ρωτα συγκεκριμενες αποριες να βοηθήσουμε!

κοιταξε tablet θελω...τηλεφωνο εχω και κανω την δουλεια μου..αρα διευκρινιζω οτι αποφασησα(επιτελους) να παρω iPad..θα μου πεις σε 10 λεπτα αποφασιζει κανεις?αλλα απο την στιγμη που εχω κινητο γιατι να παρω iPhone αρα διαγραψτε απο το μυαλο σας το ερωτημα iPad η iPhone...iPad θελω πλεον..(δεν νομιζω να ειμαι τοσο ατυχη που να μου τυχει ελλατωματικο :P )αν μπορειτε πειτε μου μερικα μειωνεκτιματα και πλεονεκτιματα μονο..ευχαριστω!

μιας και είσαι θηλυκού γένους μόνο με ταυτότητα :P

ε ενταξει...πιστευω δεν εχει σημασια η ηλικια για να παρεις iPad το λεω αυτο με περιορισμο ομως οχι ενα 10χρονο να εχει iPad αυτο ειναι υπερβολη!
Δημοσ.
κοιταξε tablet θελω...τηλεφωνο εχω και κανω την δουλεια μου..αρα διευκρινιζω οτι αποφασησα(επιτελους) να παρω iPad..θα μου πεις σε 10 λεπτα αποφασιζει κανεις?αλλα απο την στιγμη που εχω κινητο γιατι να παρω iPhone αρα διαγραψτε απο το μυαλο σας το ερωτημα iPad η iPhone...iPad θελω πλεον..(δεν νομιζω να ειμαι τοσο ατυχη που να μου τυχει ελλατωματικο :P )αν μπορειτε πειτε μου μερικα μειωνεκτιματα και πλεονεκτιματα μονο..ευχαριστω!

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η οθόνη γεμίζει δαχτυλιες.....αν και με το Siri μπορείς να αποφύγεις μερικές αρκει να μπορείς να μιλήσεις ...

Δημοσ.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η οθόνη γεμίζει δαχτυλιες.....αν και με το Siri μπορείς να αποφύγεις μερικές αρκει να μπορείς να μιλήσεις ...

ε ενταξει εκει δεν υπαρχει προβλημα...δεν με ενοχλει αυτο! :)

Πάρε iPad γιατι ποτέ το iPhone ή τα smartphone δεν ήταν πραγματικα τηλέφωνα. Πραγματικα τηλέφωνα δεν είναι τα smartphone ούτε όσα είναι touch. Απο την στιγμη μάλιστα που σκεφτηκες για iPad πίστεψε με δεν θέλεις smartphone. Aν το πρόβλημα είναι το μέγεθος περίμενε για το iPad mini.

εχω ηδη smartphone απο την οικογενεια xperia και ηταν το μεγαλυτερος λαθος μου που πηρα τετοιο τηλεφωνο!θελω να συνδεθω στο internet και ολο χανεται η συνδεση,,γι'αυτο κατεληξα στο να παρω iPad για το μεγεθος δεν εχω προβλημα

επισης να προσθεσω οτι κοιτουσα το iPad 2 και το 3 και ειδα οτι υπαρχει αναμεσα τους διαφορα στην οθονη και στην καμερα και φυσικα οτι το 3 ειναι πιο γρηγορο...βασικα το 2 το βρηκα 412 και το 3 το βρηκα 465 δεν ειναι μεγαλη χρηματικη διαφορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...