Προς το περιεχόμενο

Το Facebook διαθέτει πλέον 1 δισ. ενεργούς χρήστες

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και συνιδρυτή του Facebook, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης διαθέτει από σήμερα τον απίστευτο αριθμό του ενός δισεκατομμυρίου ενεργών χρηστών.Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε τον αριθμό ορόσημο μέσα από ενημέρωση στη προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Facebook προσθέτοντας

"Σήμερα το πρωί υπάρχουν περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριo άνθρωποι που χρησιμοποιούν ενεργά το Facebook κάθε μήνα. Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, σας ευχαριστώ που κάνετε σε μένα και τη μικρή μου ομάδα την τιμή να σας υπηρετεί.

Βοηθώντας ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους να συνδεθούν μεταξύ τους είναι καταπληκτικό, συγκινητικό και το πράγμα για το οποίο είμαι πιο περήφανος στη ζωή μου. Είμαι αποφασισμένος να εργάζομαι καθημερινά για να κάνω το Facebook καλύτερο για εσάς και με την ελπίδα ότι μαζί μια μέρα θα είμαστε σε θέση να συνδέσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο."

Το Facebook δημοσιοποίησε επιπλέον και άλλα εντυπωσιακά στατιστικά όπως το σύνολο των likes από το 2009 τα οποία έχουν ξεπεράσει το 1.13 τρισεκατομμύριο, 140 δισεκατομμύρια διασυνδέσεις φίλων καθώς ενώ 219 δισεκατομμύρια φωτογραφίες έχουν ανέβει μέχρι στιγμής στους servers της εταιρείας.

http://www.youtube.com/watch?v=c7SjvLceXgU

Link.png Site: Ανακοίνωση Facebook

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και ξαφνικά σε ένα πιθανό μελλόν η θεράπεια του aids, του καρκινού, η πυρινική σύντηξη, το huperjump και άλλα πολλά παύουν να υπάρχουν επειδή ο κόσμος είχε κάτι σημαντικότερο να κάνει: να παίζει στο facebook!!

πριν φάω κράξιμο: και εγώ αράζω εκεί μέσα, συχνά, και με απασχολεί το γεγονός ότι δεν κάνω κάτι πιο δημιουργικό

• Like 2

Με πρόλαβε άλλος, ή έχω ακόμα χρόνο να κάνω εγώ τον επόμενο λογαριασμό, έτσι για να τους χαλάσω το στρογγυλό νούμερο και να τους τη σπάσω;

Τοσες μαρκες αυτοκινητων επι τοσα μοντελα η καθε μαρκα υπολογιστε μονο απο αυτοκινητα ποσους "ενεργους" χρηστες εχει.

Δηλαδή 1 στους 7 του πλανήτη έχει fb και αν δεν κάνω λάθος οι Κινέζοι παραμένουν εκτός(αν κάνω λάθος διορθώστε με),που να μπουν επίσημα κι αυτοί...

Δεν ξέρω τελικά αν αυτό είναι καλό η κακό;

"Σήμερα το πρωί υπάρχουν περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριo άνθρωποι που χρησιμοποιούν ενεργά το Facebook κάθε μήνα. Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, σας ευχαριστώ που κάνετε σε μένα και τη μικρή μου ομάδα την τιμή να σας υπηρετεί."

Άσε ρε φίλε που μας υπηρετείς....

• Like 1

fixed

Aκριβως! Το λεω χρονια τωρα. Ειναι η αποθεωση της ματαιοδοξιας (που ολοι εχουμε λιγο-πολυ)

Δηλαδή 1 στους 7 του πλανήτη έχει fb και αν δεν κάνω λάθος οι Κινέζοι παραμένουν εκτός(αν κάνω λάθος διορθώστε με),που να μπουν επίσημα κι αυτοί...

Δεν ξέρω τελικά αν αυτό είναι καλό η κακό;

Και γω αυτό ήξερα, ότι οι Κινέζοι το έχουν μπλοκάροι, παρ' όλα αυτά δύο γνωστές μου έχουν facebook...και μένουν Κίνα...

πριν φάω κράξιμο: και εγώ αράζω εκεί μέσα, συχνά, και με απασχολεί το γεγονός ότι δεν κάνω κάτι πιο δημιουργικό

Και αυτος ακριβως ειναι ο λογος που τό' κοψα. Γιατι άραζα άσκοπα εκει μέσα, χωρις να κανω κατι το δημιουργικό.

Κοψτο αδερφε, θα βρεις την υγειά σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...