Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα insomniacs, έχω ένα site το οποίο είναι στημένο σε wordpress είναι αυτό εδώ! Από κώδικα δεν γνωρίζω πάρα πολλά αλλά κάποια πραγματα μπορώ να τα κάνω! Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι ότι δεν ξέρω πώς να αλλάξω την βασική γραμματοσειρά για όλο το site! Διάβασα σε αναζητήσεις στο google ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει από το style.css αλλά σε μένα στο αρχείο αυτό δεν περιέχει κάτι σχετικό με "family-font".Περιέχει μόνο τις παρακάτω γραμμές :

>
/*
Theme Name: eVid
Theme URI: http://www.elegantth...com/themes/evid
Version: 2.9
Description: 2 Column theme from Elegant Themes
Author: Elegant Themes
Author URI: http://www.elegantthemes.com
*/

Επισυνάπτω μαζί και το style.css αρχείο!

Ευχαριστώ!

style.css

Δημοσ.

Δεν θα συμφωνήσω με αυτήν την τακτική. Με το πρώτο update του theme θα πρέπει να ξαναγίνει αλλαγή. Προτείνω ή να γίνει child theme ή να γίνει αλλαγή σε custom αρχείο το οποίο ίσως να υπάρχει στο theme. Από ότι θυμάμαι η elegant themes έχει έτοιμο child theme για κάθε theme της.

Δημοσ.

Παιδιά το έκανα εντάξει αλλά έχω μερικές απορίες ακόμα! Αν μπείτε στη σελίδα θα δείτε ότι στην αρχική σελίδα κάτω στις ημερομηνίες των ποστ υπάρχει ένα θεματάκι!Και συμβαίνει απο με την γραμματοσειρά την tahoma αν βάλω την αρχική που είχε δεν το κάνει αυτο!Προσπάθησα να το λύσω αλλάζοντας το μέγεθος της γραμματοσειράς σε εκείνο το σημείο αλλα δεν είδα διαφορά! Και επίσης αν ξέρει κάποιος πως γίνεται να κάνω το μεγάλο το ορθογώνιο το widget να το κάνω να γυρίζει κάθε 2 δεύτρα αλλάζοντας τα πόστ!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πού προσπάθησες ν αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς; Εγώ μόλις το δοκίμασα και με αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς στρώνει.

Δημοσ.

Από το style-black.css στο body διπλα απο το font family μόνο αν τα κάνω από bold se normal στρωνει! Και γίνεται και κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει ! Αυτο το πρόβλημα δεν μου το κάνει απο όλους τους υπολογιστές.μόνο σε όσους έχουν ανάλυση οθόνης 1920χ1080 απο ότι έχω παρατηρήσει! Στο κινητό π.χ. είναι μια χαρά!

Edit: άκυρο! Απο λάθος σημείο του κώδικα το άλλαζα! Δεν πάμε καλά! :P

Ξέρεις μήπως πως μπορώ να φέρω κάτω απο το ορθογώνιο widget σε σειρα να εμφανίζει 4 ποστ αντί για 3 οπως είναι τώρα?γτ πιστεύω θα στρώνει καλύτερα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...