pure29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Θα θελα την πολύτιμη βοήθειά σας στο στήσιμο μιας οικονομικής αναβάθμισης. Το bugdet είναι 250-300€ για cpu - m/b - μνήμες - dvdrw - τροφοδοτικό (που δε ξέρω αν μπορώ να αφήσω την αγορά για λίγο αργότερα). Θέλω κάτι απλό για να κάνω τη δουλειά μου όμορφα κι ωραία χωρίς κολλήματα. Όχι κάτι εξηζητημένο και αγορά χωρίς λόγο (δλδ κάτι που δε θα χρησιμοποιήσω ούτε στο 50% των δυνατοτήτων του ποτέ). Το pc είναι για Autocad, Office, net, ταινίες (hd και μη), παιχνίδια σπάνια (κανά adventure-hidden object. ακόμα κι αν παίξω κανά άλλο χωρίς τρελές απαιτήσεις.) Το pc που έχω τώρα είναι το παρακάτω : CPU : AMD Athlon 64 X2 4200+ (2700 ΜΗz o/c) M/B : ASRock ALiveDual-eSATA2 RAM : 4 GB DDR2 (4X1GB) PSU : HEC 480 PB GPU : Sapphire Ati HD6570 512MB GDDR5 DVDRW : NEC ND-3540A ΜΟΝΙΤΟR : Samsung SyncMaster 2032BW (1680X1050) H σύνθεση που έφτιαξα είναι : Έχετε να προτείνεται κάτι διαφορετικό ίσο ή οικονομικότερο? Την αγορά psu θα μπορούσα να την αναβάλω για λίγο και να μείνω με το υπάρχων ? Σύμφωνα με το msi psu calc χρειάζομαι γύρω στα 330W. Το ΗΕC που έχω σίγουρα έχει φάει τα ψωμιά του, άρα έχει πέσει κι η απόδοσή του, όπως κι ότι έχει ένα ακόμα σοβαρό μείον το PPFC, απλά σκέφτομαι μήπως και γλιτώσω από κει για λίγο κανά ψιλό. Είδα και τους νέους AMD Trinity APU αλλά δεν υπάρχει μητρική ακόμα. Αξίζει για τις δικές μου ανάγκες και οικονομικά να περιμένω ? (ο AMD A8 5600K μου καλάρεσε αλλά δε ξέρω αν μου χρειάζεται πραγματικά ΑPU) Και κάτι τελευταίο. Επειδή σκέφτομαι να πουλήσω το υπάρχων σύστημα (εκτός από GPU και οθόνη) μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες τιμές για : CPU : AMD Athlon 64 X2 4200+ (2700 ΜΗz o/c) M/B : ASRock ALiveDual-eSATA2 RAM : 4 GB DDR2 (4X1GB) PSU : HEC 480 PB GPU : NVIDIA GEFORCE 8500GT 512MB DDR2 DVRW : NEC ND-3540A Aυτά τα "ολίγα"... ευχαριστώ εκ των προτέρων!
GothmogGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Καρτα γραφικών να φανταστώ θα κρατησεις την ίδια? Για τι ειδους χρήση μιλαμε για το Autocad? Διοτι μονο αυτο ουσιαστικα έχει σοβαρες απαιτησεις αν μιλαμε για επαγγελματική χρήση. Ενδιαφέρεσαι μονο απο πλαισιο ? Παντως το τροφοδοτικο που έχεις είναι παραπανω απο αρκετό για οποιοδηποτε συστημα που να καλυπτει τις απαιτήσεις σου!!
pure29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Nαι GothmogGr. Θα παραμείνω με την 6570. Όσο για Autocad... 2012 (σε 2D μόνο). Για το μαγαζί που θα τα πάρω αρκεί να ναι από το ίδιο (πλαίσιο,visionstudio,msystems) κυρίως λόγω των μεταφορικών.
SharkGamer007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Θα θελα την πολύτιμη βοήθειά σας στο στήσιμο μιας οικονομικής αναβάθμισης. Το bugdet είναι 250-300€ για cpu - m/b - μνήμες - dvdrw - τροφοδοτικό (που δε ξέρω αν μπορώ να αφήσω την αγορά για λίγο αργότερα). Θέλω κάτι απλό για να κάνω τη δουλειά μου όμορφα κι ωραία χωρίς κολλήματα. Όχι κάτι εξηζητημένο και αγορά χωρίς λόγο (δλδ κάτι που δε θα χρησιμοποιήσω ούτε στο 50% των δυνατοτήτων του ποτέ). Το pc είναι για Autocad, Office, net, ταινίες (hd και μη), παιχνίδια σπάνια (κανά adventure-hidden object. ακόμα κι αν παίξω κανά άλλο χωρίς τρελές απαιτήσεις.) Το pc που έχω τώρα είναι το παρακάτω : CPU : AMD Athlon 64 X2 4200+ (2700 ΜΗz o/c) M/B : ASRock ALiveDual-eSATA2 RAM : 4 GB DDR2 (4X1GB) PSU : HEC 480 PB GPU : Sapphire Ati HD6570 512MB GDDR5 DVDRW : NEC ND-3540A ΜΟΝΙΤΟR : Samsung SyncMaster 2032BW (1680X1050) H σύνθεση που έφτιαξα είναι : Έχετε να προτείνεται κάτι διαφορετικό ίσο ή οικονομικότερο? Την αγορά psu θα μπορούσα να την αναβάλω για λίγο και να μείνω με το υπάρχων ? Σύμφωνα με το msi psu calc χρειάζομαι γύρω στα 330W. Το ΗΕC που έχω σίγουρα έχει φάει τα ψωμιά του, άρα έχει πέσει κι η απόδοσή του, όπως κι ότι έχει ένα ακόμα σοβαρό μείον το PPFC, απλά σκέφτομαι μήπως και γλιτώσω από κει για λίγο κανά ψιλό. Είδα και τους νέους AMD Trinity APU αλλά δεν υπάρχει μητρική ακόμα. Αξίζει για τις δικές μου ανάγκες και οικονομικά να περιμένω ? (ο AMD A8 5600K μου καλάρεσε αλλά δε ξέρω αν μου χρειάζεται πραγματικά ΑPU) Και κάτι τελευταίο. Επειδή σκέφτομαι να πουλήσω το υπάρχων σύστημα (εκτός από GPU και οθόνη) μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες τιμές για : CPU : AMD Athlon 64 X2 4200+ (2700 ΜΗz o/c) M/B : ASRock ALiveDual-eSATA2 RAM : 4 GB DDR2 (4X1GB) PSU : HEC 480 PB GPU : NVIDIA GEFORCE 8500GT 512MB DDR2 DVRW : NEC ND-3540A Aυτά τα "ολίγα"... ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φίλε μου pure29 ορίστε μία πρόταση με SSD μέσα για να έχει καλύτερη απόκριση το σύστημα και να είναι πιο γρήγορο ΣΥΝΟΛΟ : 354.25 ευρώ Υ.Γ : Αν δεν μπορείς να δώσεις τόσα πάρε το σύστημα χωρίς τον SSD για αρχή και μετά μόλις μαζέψεις μερικά λεφτά προχώρα και για την αγορά του SSD
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Τι windows εχεις?η θα βαλεις τελος παντων.
pure29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 SharkGamer007 ευχαριστώ για τη σύνθεση...αλλά e-shop έχει 1002 προβλήματα νομίζω. Μην μπλέξω καλύτερα. ssd υπάρχει ένας OCZ 64GB Octane. Αργότερα θα μπει κάποιος σαφώς καλύτερος (ευελπιστώ!) Thanos1972 θα μπουν W7 Ultimate 64bit.
SharkGamer007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 SharkGamer007 ευχαριστώ για τη σύνθεση...αλλά e-shop έχει 1002 προβλήματα νομίζω. Μην μπλέξω καλύτερα. ssd υπάρχει ένας OCZ 64GB Octane. Αργότερα θα μπει κάποιος σαφώς καλύτερος (ευελπιστώ!) Thanos1972 θα μπουν W7 Ultimate 64bit. Η σύνθεση δεν είναι από το e-shop αλλά από το VisionStudio κατάστημα στην Θεσσαλονίκη.
pure29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Η σύνθεση δεν είναι από το e-shop αλλά από το VisionStudio κατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Σωστά...Λάθος μου σόρρυ! Φαντάσου από πότε έχω να κάνω παραγγελία που μου φάνηκε ίδιο με του eshop που εκανα κάποτε! Το μόνο αρνητικό είναι οι ημέρες παράδοσης...έβαλες και τροφοδοτικό, θεωρείς ότι δεν επαρκεί το Hec που έχω ήδη?
GothmogGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αυτά απο εμένα... Το τροφοδοτικό σου είναι μια χαρα! 2
nodas_21greek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Βασικά εγώ θα σου έλεγα να πας σε έναν ssd για αρχή και να δεις μήπως εν τέλει δεν χρειαστείς κάποια άλλη αναβάθμιση... Τώρα είδα ότι έχεις και ssd. Εντύπωση μου κάνει πάντως να μην σε καλύπτει το τωρινό σύστημα.
GothmogGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Βασικά εγώ θα σου έλεγα να πας σε έναν ssd για αρχή και να δεις μήπως εν τέλει δεν χρειαστείς κάποια άλλη αναβάθμιση... Μα εχει ssd!! ssd υπάρχει ένας OCZ 64GB Octane
nodas_21greek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μα εχει ssd!! Είδες τι παθαίνεις αν ανοίγεις την σελίδα, αλλά θυμάσαι να γράψεις μετά από ώρα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα