Swinrrr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας, έστω γράφω μέσα στο Ckeditor ακόλουθο : <script> alert </script> .Δεν θέλω να μου επιτρέψει να γράψω <script> η κάποιο άλλο html tag μέσα στο editor . Ξέρει κάποιος κάποια λύση; να φιλτράρει αυτό που γράφω. [δεν πληκτρολογώ στο source ]
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Στην σελίδα που υπάχει ο CKeditor φαντάζομαι υπάρχει και ένα κουμπί Submit που θα σε πηγαίνει σε μία σελίδα όπου ίσως αποθηκεύεις τα δεδομένα ή τα χρησιμοποιείς για κάτι άλλο. Επομένως, στην επόμενη σελίδα θα πρέπει να κάνεις τον έλεγχο αυτό και να το διαγράψεις Π.χ. εάν είχε γράψει κάποιος Παρακάτω είναι το javascript μου <script>alert("Καλημέρα");</script> και μπλα μπλα μπλα στην επόμενη σελίδα να του γύρναγες το παρακάτω κείμενο Παρακάτω είναι το javascript μου και μπλα μπλα μπλα
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Φαντάζομαι πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν το ακόλουθο: > CKEDITOR.on('instanceReady', function(ev) { var editor = ev.editor; var dataProcessor = editor.dataProcessor; var htmlFilter = dataProcessor && dataProcessor.htmlFilter; htmlFilter.addRules( { elements : { script: function(element) { return false; }, xxx: function(element) { rteurn false; }, ... } }); }); Άλλες προτεινόμενες λύσεις εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα