Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Ξεχασα το password σε yahoo.gr λογαριασμο.Μπορω να ζητησω να μου στειλουν αλλο κωδικο και πως????Ευχαριστω.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 κατω απο εκει που κανεις sign in εχει επιλογη για το αν ξεχασες το pwd σου. μετα θα σε ρωτησουν μια ερωτηση που ειχες γραψει οταν ειχες κανει sign up και αν την απαντησεις σωστα, θα σου δωσουν νεο pwd. ετσι τουλαχιστον γινεται στο yahoo.com.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Ειναι ΟΚ τωρα!!!!!
porcospino Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 μετά απο αναζήτηση στο forum ξεθάβω αυτό το παλιό θέμα γιατί έπαθα ακριβώς το ίδιο σε μια πιο περίπλοκη κατάσταση.. και εξηγώ... εχω πααρα πολλά χρόνια ένα email στη yahoo στο οποίο ποτέ δεν είχα αλλάξει κωδικό. για κάποιο λόγο άλλαξα κωδικό πρίν μια εβδομάδα και έφυγα διακοπες. πως λένε οτι ξεχνάς τα πάντα στις διακοπές? εγώ επέλεξα να ξεχάσω και τον νέο κωδικό!!! προσπάθησα να κάνω ανάκτηση απο το site αλλά δεν θυμάμαι καθόλου μετά απο τόσα χρόνια τι στοιχεία είχα δώσει τότε!!! έχω στείλει μια φόρμα που είχαν να συμπληρώσεις για να σταλεί στους ειδικούς της yahoo... υπάρχει περίπτωση να το ξαναβρώ??? έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.