Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιγο δυσκολο δεν ειναι αυτο ρε συ?

Δεν θελω εργαλεια για αυτο?Και πως θα κανω την τρυπα ακριβως,ωστε να εφαρμοσει ο διακοπτης?

(το φατνιο τι ειναι?)

Δημοσ.

Μια κενή θέση για drive.. δεν έχει κάτι καπάκια μπροστά που τα βγάζεις για να βάλεις drive ? ε αυτό.. ναι θέλεις ένα τρυπανακι στο μέγεθος του διακόπτη διάλεξε ένα διακόπτη που να σε διευκολύνει σε αυτό,όχι τετράγωνο π.χ χωρίς εργαλεία δεν γίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Όταν αγοράσεις τον η τους διακόπτες πριν κάνεις την σύνδεση,πάρε ένα καπάκι μαζί σου και πήγαινε σ'εναν Άνθρωπο να σου ανοίξει 2 τρύπες τότε.. είναι απλό. Η φτιάχνεις η πληρώνεις .. :P

Δημοσ.

Αν είναι πλαστικά τα μπροστινά καπάκια των 5.25 θέσεων, με μια βίδα ζεσταμένη κάνεις τις τρύπες. Μετά με ένα κοπίδι ή ίσως και μαχαίρι κάνεις τις τρύπες μεγαλύτερες.

Με τους διακόπτες άραγε υπάρχει περίπτωση (έστω και μία στο εκκατομύριο) να πάθει τίποτα δίσκος; Το έχει υλοποιήσει κανείς;

Δημοσ.

1) Δηλαδη,απο ποιον να ζητουσα να κανει δυο τρυπες?(δεν εχω κανα γνωστο που να εχει τρυπανι)

2)Πως θα εφαρμοζει ο διακοπτης στην τρυπα?Δεν θα 'παιζει' εστω και λιγο?ή θα βαλω και κολλα?

Δημοσ.

Αν είναι πλαστικά τα μπροστινά καπάκια των 5.25 θέσεων, με μια βίδα ζεσταμένη κάνεις τις τρύπες. Μετά με ένα κοπίδι ή ίσως και μαχαίρι κάνεις τις τρύπες μεγαλύτερες.

Με τους διακόπτες άραγε υπάρχει περίπτωση (έστω και μία στο εκκατομύριο) να πάθει τίποτα δίσκος; Το έχει υλοποιήσει κανείς;

Εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες.. Η χρησιμότητα σε αυτή την περίπτωση είναι να μην τους ξεκινάς καν όχι να τους αναβοσβηνεις.Παρ'ολα αυτά αν έχεις και δεύτερο controler όπως εγώ τους βλέπει σαν εξωτερικούς δηλαδή μπορείς να τους κάνεις εύκολα unmount από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι ασφαλές και να τους κλείνεις online.Σίγουρο είναι πάντως οτι δεν παίζεις με άνοιξε κλείσε κάθε φορά που θέλεις ένα αρχείο.

1) Δηλαδη,απο ποιον να ζητουσα να κανει δυο τρυπες?(δεν εχω κανα γνωστο που να εχει τρυπανι)

2)Πως θα εφαρμοζει ο διακοπτης στην τρυπα?Δεν θα 'παιζει' εστω και λιγο?ή θα βαλω και κολλα?

Οι διακόπτες που πιάνουν σε σασι είναι έτοιμοι να στερεωθούν και σωστά χωρίς κόλλα.

Σε όποιον Ηλεκτρονικό κ να σταματήσεις και να του ζητήσεις να σου στερεώσει 2 διακόπτες πάνω στο καπάκι θα το κάνει.. δεν χρειάζεται να τον ξέρεις η καλύτερη περίπτωση είναι εκεί που βάζουν στερεοφωνικά αυτοκινήτων.

Δημοσ.

Μαλιστα,

τωρσ καταλαβα.

Επειδη,εμφανισιακα δεν μου πολυαρεσει αυτος θα ψαξω αργοτερα(γιατι τωρα ειμαι απο το κινητο και κοντευω να στραβοθω) και για καποιον αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...