koskan83 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρες ξέρει κανεις αν κατι ανταπτορακια displayport to hdmi που κυκλοφορουν μπορούν να μετατρέψουν το hdmi σε Displayport? αν μπορω να συνδέσω ενα laptop πχ με hdmi εξοδο σε μια U2412m ? οτι έχω βρει γράφει για Input το displayport και output το hdmi
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=48971 με αυτό θα είσαι ok...
koskan83 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ναι υπάρχει και θα προτιμούσα να έχω ένα καλώδιο μαζί με το λαπτοπ και κανενα αντάπτορα παρα να κουβαλάω 2 καλωδια
koskan83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Στο dvi έχω το σταθερό μου αν αυτό ρωτας
ninos30 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Και φαντάζομαι η VGA σου δεν έχει DP, αλλιώς δεν θα ρωτούσες... Έχω την αίσθηση απ'όσο διάβασα στο ΝΕΤ ότι δεν γίνεται αυτό που θες να κάνεις Μόνο από DP sources να μετατρέψεις σε HDMI/DVI. The other way around is not possible. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2012 από ninos30
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 πάντως στη περιγραφή του καλωδίου που έδωσα λέει για "both ways"
koskan83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστώ γενικότερα για το ψάξιμο αλλά τα έχω ψάξει και εγώ και ναι δεν εχει dp η κάρτα μου ( ThReSh ναι το ξέρω απλά έλεγα μήπως το γλίτωνα...
ninos30 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Πάντως στην επίσημη σελίδα δεν συμμερίζονται τα λεγόμενα του e-gate. Μιλάνε για HDMI Οθόνη με Display-port θύρα: http://www.delock.co...---Stecker.html Φαντάζομαι αυτό είναι το καλώδιο σε διάφορα μεγέθη. Και είδα ότι στο e-gate έχει συνημμένο το φυλλάδιο του κατασκευαστή που μιλάει για αμφίδρομη σχέση. Πιστεύω πως πρέπει να είναι παλιό και να είχε λάθος specs στην αρχή. Εδώ, είναι ακριβώς το ίδιο καλώδιο (κωδ 82587) και προφανώς υπάρχει το διορθωμένο που μιλάει μόνο για DP -> HDMI μετατροπή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ότι να ναι τότε...
Damianpcb2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει κάποιος που εχει δοκιμάσει να συνδέσει έναν mpeg4 αποκωδικοποιητή απο την θύρα HDMI σε DP ? Ποιο καλώδιο δουλεύει....? Το θέμα ειναι πολύ μπερδεμένο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα