ased Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Σκοπεύω να αγοράσω το παρακάτω stickaki από το eBAY : http://www.ebay.com/itm/TRANSCEND-JETFLASH-700-USB-3-0-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-LIFE-TIME-WARRAN-/330731325222?pt=UK_Computing_FlashDrives_SM&hash=item4d011f8726 Δεν έχω ξανακάνει αγορά από το συγκεκριμένο site. Μπορεί κάποιος που έχει εμπειρία να μου πει αν είναι αξίοπιστο(ς) (ο πωλητής υποθέτω) και τη πρέπει να προσέξω? Ή να μου προτείνει να το αγοράσω από κάπου αλλού? Ευχαριστώ
sdfun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 για δες στο mymemory.co.uk αξιόπιστο και με καλες ευκαιριες
ased Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Έχει καλές τιμές από ότι είδα, αλλά δεν έχει αυτό που θέλω. έχει μόνο το 16GB
TheELF Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά, κανένας με εμπειρία στο eBAY? Δεν έχει σχέση αυτό...ο κάθε πωλητής είναι ξεχωριστός, ο συγκεκριμένος πάντως είναι top rated και έχει 99.1% θετικά σχόλια οπότε γενικά τον εμπιστεύεσαι, που δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να πάει και κάτι στραβά...
ased Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τελικά το αγόρασα. Ήρθε σε 12 μέρες Ελλάδα από την ημερομηνία πληρωμής. Το περίεργο μέσα σε ένα φάκελο κατευθείαν στο σπίτι μου(περίμενα κάποιο ειδοποίητηριο για παραλαβή από ΕΛΤΑ) .Ήταν πάντως σε άριστη κατάσταση.
sothoms Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Πες μας και εντυπωσεις. Ειναι αυθεντικο ή μουφα; Δοκιμασε να το γεμισεις να δεις αν ειναι τοσα γιγα οσα λεει. Επισης πες μας και ταχυτητες read και write
ased Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Είναι αυτό που έχει στην περιγραφή. Άμα ήταν μούφα θα το έλεγα. Είναι 32GB. Για ταχύτητες δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχω USB 3.0 να το δοκιμάσω. Σε USB 2.0 πάει σφαίρα πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα