vront30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα.Εχω ενα λαπτοπ με win xp sp 3 professional και ενα desktop με windows 7 sp1.προσπαθω εδω και μερες να φτιαξω δικτυο μεταξυ τους για μεταφορα αρχειων κτλπ και το μονο που εχω καταφερει ειναι ο desktop να βλεπει τον λαπτοπ ενω ο λαπτοπ ενω βλεπει τον σταθερο μου,δεν μπορει να μπει στα κοινοχρηστα του.Απο τον σταθερο ομως μπορω και κανω ολες τισ μετακινησεις αρχειων απο τον εναν υπολογιστη στον αλλον χωρις κανενα προβλημα,ενω απ το λαπτοπ οχι.Ενω βλεπει δικτυο,δεν μπορει να μπει.Βγαζει ενα μυνημα:''δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο \\desktop.Μπορει να μην εχετε δικαιωμα να χρησιμοποιησετε αυτον τον πορο δικτυου.Επικοινωνηστε με τον διαχειριστη αυτου του διακομιστη για να διαπιστωσετε εαν εχετε δικαιωμα προσβασης.Αποτυχια συνδεσης:αποσυνδεμενος λογαριασμος. Αξιοσημειωτο ειναι οτι οι δυο υπολογιστες ηταν σε δικτυο μεταξυ τους με windows xp και οι δυο και ολα δουλευαν ρολοι!με το που εβαλα τα 7αρια στον σταθερο μου αρχισαν τα προβληματα!εχω κανει ολες τις ρυθμισεις και τις προχωρημενες ρυθμισεις δικτυου και παλι τιποτα.....Οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω ευπροσδεκτος..... Ξεχασα να πω πως εχω ασυρματο δικτυο στο σπιτι μεσω ρουτερ δηλαδη και ετσι ηταν και με τα xp προ φορματ εποχη δηλαδη!
GREGKERKYRA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω στο σταθερό xp sp2 και στο λάπτοπ win7, τα είχα καταφέρει και δούλεψε, και μετά άλλαξα τον κωδικό στο wireless και με το λάπτοπ έμεινα εκτός δικτύου, καμιά ιδέα;
leventakas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω στο σταθερό xp sp2 και στο λάπτοπ win7, τα είχα καταφέρει και δούλεψε, και μετά άλλαξα τον κωδικό στο wireless και με το λάπτοπ έμεινα εκτός δικτύου, καμιά ιδέα; βαλε σερβισ πακ 3 σε αυτο που εχει ξπ..
vront30 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 κι εγω που ηδη εχω σερβισ πακ 3 καμια ιδεα????καμια λυση???
dkotanid Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Βάλτε κωδικό στον user του Windows 7...και μάλλον θα είστε ΟΚ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα