agnostos090 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 vradia axexasti me ton dj-oakenfoald sto thirst sthn athina... apexti mousiki - melodies.. gia ali mia fora to palikari afise onoma ...... photos tha dimosieysw soon!!!!
GPWASHERE Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 nai, den itan kakia i xthesini vradia..... bravo bravo se olous...
sp00ker@s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Πέρα από τον oakenfold νομίζω ότι ο Danielle Davolli έδωσε ρέστα και δεν είναι τυχαίο που παίζει πάντα πριν τον Paul. Παιδιά που θα βρούμε το video που τράβαγε η κάμερα
littlelouievegos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Πέρα από τον oakenfold νομίζω ότι ο Danielle Davolli έδωσε ρέστα και δεν είναι τυχαίο που παίζει πάντα πριν τον Paul. Παιδιά που θα βρούμε το video που τράβαγε η κάμερα O Davoli ειναι μεγαλη ιστορια απο μονος του για τους παλιους Hταν ενας απο τους ιδρυτες των Black Box, ενα απο τα μεγαλυτερα σχηματα της Italian House αρχες δεκαετιας του 90, αλλα και με αρκετες solo επιτυχιες αργοτερα.
dk1210 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ...waiting for photos,and videos perhaps... Ο davoli ξεκίνησε το set του με "ατάκα"(...the following takes place...) απο το "24"???
wizzy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 παιδιά, αντιλαμβάνεστε ότι ίσως να μιλάτε για 2 διαφορετικές εμφανίσεις του Paul στην Αθήνα; Ο topic starter έγραψε το 2003!!! Περιμένετε και φωτογραφίες από τότε ;;;; :-D
dk1210 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 παιδιά, αντιλαμβάνεστε ότι ίσως να μιλάτε για 2 διαφορετικές εμφανίσεις του Paul στην Αθήνα; Ο topic starter έγραψε το 2003!!! Περιμένετε και φωτογραφίες από τότε ;;;; :-D ΣΩΣΤΟΣ! απλά εμείς μιλάγαμε για κάτι πιο πρόσφατο...
sp00ker@s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 παιδιά έχω φάει φρίκη. Θυμάμαι να ακούω το Children .Το έπαιξε ο paul ή κάποιος νωρίτερα. Γιατί τώρα είδα το playlist και είδα οτι δεν είναι μέσα. Εν τω μεταξύ μάλλον με έιχε συνεπάρει ο ήχος και δεν θυμάμαι να ακούω το greece 2000.Τι στο διάολο έγινε ρε. Ένα ποτό είχα κατεβάσει. Τι μου βάλανε μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.