Προς το περιεχόμενο

Paul Oakenfold-Athens

agnostos090

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πέρα από τον oakenfold νομίζω ότι ο Danielle Davolli έδωσε ρέστα και δεν είναι τυχαίο που παίζει πάντα πριν τον Paul. Παιδιά που θα βρούμε το video που τράβαγε η κάμερα

Δημοσ.
Πέρα από τον oakenfold νομίζω ότι ο Danielle Davolli έδωσε ρέστα και δεν είναι τυχαίο που παίζει πάντα πριν τον Paul. Παιδιά που θα βρούμε το video που τράβαγε η κάμερα

O Davoli ειναι μεγαλη ιστορια απο μονος του για τους παλιους ;) Hταν ενας απο τους ιδρυτες των Black Box, ενα απο τα μεγαλυτερα σχηματα της Italian House αρχες δεκαετιας του 90, αλλα και με αρκετες solo επιτυχιες αργοτερα.

Δημοσ.

παιδιά, αντιλαμβάνεστε ότι ίσως να μιλάτε για 2 διαφορετικές εμφανίσεις του Paul στην Αθήνα; Ο topic starter έγραψε το 2003!!! Περιμένετε και φωτογραφίες από τότε ;;;; :-D:-D

Δημοσ.
παιδιά, αντιλαμβάνεστε ότι ίσως να μιλάτε για 2 διαφορετικές εμφανίσεις του Paul στην Αθήνα; Ο topic starter έγραψε το 2003!!! Περιμένετε και φωτογραφίες από τότε ;;;; :-D:-D

ΣΩΣΤΟΣ! απλά εμείς μιλάγαμε για κάτι πιο πρόσφατο...

Δημοσ.

παιδιά έχω φάει φρίκη. Θυμάμαι να ακούω το Children .Το έπαιξε ο paul ή κάποιος νωρίτερα. Γιατί τώρα είδα το playlist και είδα οτι δεν είναι μέσα. Εν τω μεταξύ μάλλον με έιχε συνεπάρει ο ήχος και δεν θυμάμαι να ακούω το greece 2000.Τι στο διάολο έγινε ρε. Ένα ποτό είχα κατεβάσει. Τι μου βάλανε μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...