Προς το περιεχόμενο

Logitech MX518

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ψαχνω αυτο εδω το συγκεκριμενο mouse (gaming) αλλα δεν το βρισκω πουθενα, ειναι εξαντλημενο σχεδον παντου (εψαξα στο skroutz.gr και google γενικα) (εκτος απο ebay φυσικα που το βρηκα σε καλη τιμη αλλα φευγω εξωτερικο σε λιγες μερες και πρεπει να το παρω οπωσδηποτε τωρα, πριν φυγω). Ειμαι απο Θεσσαλονικη, μηπως υπαρχει κανενα μαγαζι που να μπορω να ψαξω?

Δημοσ.

Το MX518 έχει αντικατασταθεί από το G400 και πιθανότατα γι'αυτό δεν το βρίσκεις. Γενικά μοιάζουν. Κοίταξε και το G400 λοιπόν

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απαντηση, το διαπυστωσα μολις τωρα σε καποια φορουμς οτι εγινε η αντικατασταση. Ειδα καποια comments οτι το G400 εχει καποια μικρη διαφορα στην εμφανιση και οτι δεν ειναι ακριβως το ιδιο (οταν το πιανεις) οπως ισχυριζεται η logitech... Χρησιμοποιει κανεις το G400 να μας πει? υπαρχει καμια διαφορα με το mx518?

Δημοσ.

Καλά, στην εμφάνιση η διαφορά είναι εμφανής. Το G400 έχει ένα χρώμα κάπως γκρι, ανθρακί, ποντικί (το έχω ακούσει σαν χρώμα!). Τώρα στην αίσθηση, δεν μπορώ να σου πω για διαφορές γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει το MX518 ποτέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...